enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3266
EURO
35,0806
ALTIN
2.297,91
BIST
8.987,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

BAŞHEKİM DOST BASINLA BİR ARAYA GELDİ.

28.07.2016
0
A+
A-

Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi op. Dr. Abdulkadir DOST, Kahta Basın Mensuplarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Adıyaman’ın Kahta Devlet Hastanesi’nde kafeterya ve bahçe düzenlemesinden sonra uzun yıllardır Kahlıların çilesi  MR (Emar) momografi  hizmetine başlanacağı öğrenildi…

Başhekim Dost, Kahta’ya büyük bir hizmette bulunacak olan MR ( Emar ) ve momografi cihazı yanı sıra, dijital Röntgen, Tomografi, Endoskopi, Klonoskopi cihazlarının da hastane envanterine kazandırıldığını açıkladı.

 

Op. Dr. Dost, “ Bir önceki toplantımızda sizlere söz vermiştik Allahımıza şükür hastanemizin %90 noksanlarımızı tamamlıyoruz. Bahçe düzenlemesi, kafeterya bitti hastalarımızın ve vatandaşımızın hizmetine girdi. Genel sekreterimiz, yöneticilerimiz ve ekip arkadaşlarımızın büyük gayretleri sonucu MR ve momografi hizmetinide inşallah önümüzdeki hafta içinde Kahtalıların hizmetine girecek. Çevresiyle beraber 220 bin nüfusa hizmet veriyoruz. hastalarımız çok büyük zahmetler çekip MR ve Momografi için Adıyamana gidiyorlardı. Amacımız vatandaşlarımızın hastaneye gelirken ve hastanede kaldığı zaman süresinde rahat bir şekilde poliklinik hizmeti alınmasını sağlamaktır. ” dedi.

Vatandaşa Hizmet Önceliğimizdir…

Dost, konuşmasının devamında: “önceliğimiz vatandaşa hizmettir. Kahta Devlet Hastanesi olarak gelen herkesi misafirimiz kabul ediyoruz. İlçe halkının ve bölgenin ihtiyaçlarına tam olarak cevap verebilecek nitelikte, kaliteli bir sağlık tesisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. İmkânlarımız dâhilinde hem çalışanlarımıza hem de vatandaşlarımıza güzel projeler üretmeye devam edeceğiz. Üzerinde çalıştığımız önemli projeler var. İnşallah netleşince basın kanalıyla halkımıza açıklarız. Siz değerli basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum sizlerin sayesinde halkımıza ulaşıyoruz. Bugün hastanemizi konuştuk birlikte yeni hizmetleri ve eksiklerimizi görme ve değerlendirme fırsatı bulduk çokta faydalı oldu kanaatindeyim. Projemizin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

 

KUTLU HABER

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi