enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5196
EURO
34,8564
ALTIN
2.442,60
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Balıkesir Valisi Ustaoğlu, TİMBİR üyeleri ile bir araya geldi

Balıkesir Valisi Ustaoğlu, TİMBİR üyeleri ile bir araya geldi
REKLAM ALANI
26.11.2023
0
A+
A-

Balıkesir’de düzenlenen İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen STK Medya buluşması kapsamında Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’da gazetecilerle bir araya geldi. Balıkesir’in merkezle birlikte her bir ilçesinin de ayrı değer taşıdığı vurgusu yapan Vali Ustaoğlu Balıkesir’in et ve süt konusundaki üretim başarısı ve Türkiye’deki yerine dikkat çekti. “Üreten bir değeri taşıyan Balıkesir’de üreten insanlar var” dedi.

Türkiye’nin farklı illerinden gelen TV, Yayıncı ve Gazetecileri, TİMBİR bünyesi kapsamında Balıkesir’deydi .Programın akşam yapılan yemekli galasında Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’da programa katıldı. BAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl, Balıkesir Basın İlan Kurumu İl Müdürü Halil İbrahim Parlak, Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı, TİMBİR Başkanı Dr. Süleyman Basa, 24’üncü dönem Milletvekili Rifat Sait, TİMBİR Başkan Vekili Av. Cüneyd Altıparmak, BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar ile BGYC Başkanı Semra Aman Akyürek ve gazetecilerden oluşan ekip gala yemeği ile programı sonlandırdı.

TİMBİR Toplantısı Gerçekleşti

Öğretmenevinde yapılan gala yemeği öncesi TİMBİR Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantıda öneriler ele alındı ve yakın zamanda yeniden önerilerin değerlendirilmesi için toplanılacağı belirtildi. Öğretmenevindeki gala yemeği de özel sunumlarla geçti.

Coğrafi İşaret Alan Tatlılar Galada Ön Plandaydı

Coğrafi İşaretli Balıkesir Kaymaklısı ve höşmerim tatlısı ikramı yapan şef Levent Kaynak, Balıkesir şerbeti ve Balıkesir’in 10 çeşitli otundan elde edilen özel bir tarifle elde edilen yemekte sunum yaptı. Ayrıca Balıkesir şerbeti için puanlama yapılmasını istedi. Balıkesir şerbetine 9 puan veren geçmiş dönem İzmir Milletvekili Rifat Sait “gerçekten güzel ancak bir notu her zaman ayırmak lazım belki daha iyisi de olabilir” diyerek her lezzetin ayrı bir Balıkesir değerini anlattığını söyledi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi