enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3743
EURO
34,7834
ALTIN
2.432,21
BIST
9.967,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Bakan Yusuf Tekin, Genç MÜSİAD Sivas Genel Kurul toplantısına katıldı

Bakan Yusuf Tekin, Genç MÜSİAD Sivas Genel Kurul toplantısına katıldı
REKLAM ALANI
06.01.2024
0
A+
A-

Bakan Yusuf Tekin, Genç MÜSİAD Sivas Genel Kurul toplantısına katıldı

Bilal ÇAKMAK/ SİVAS- BHA

Genç MÜSİAD 8. Genel Kurul Toplantısı’na Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivas Milletvekilleri Hakan Aksu, Rukiye Toy, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, MÜSİAD Sivas Başkanı Uğur Görgen, Genç MÜSİAD yeni dönem Başkanı Oğuz Selim Karaoğlan, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.

Bakan Yusuf Tekin, Genç MÜSİAD Sivas Genel Kurul Toplantısı'na katıldı

Güler ve Tekin konuşma gerçekleştirdi

Genel Kurul Toplantısı’nda AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin konuşma yaptı. Abdullah Güler konuşmasında, “Genç MÜSİAD, Sivas adına önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Sivas adına girişimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi. Bakan Tekin konuşmasında ise, “MÜSİAD gibi kurumlar, girişimcilerimizin iş dünyasına olan bağını güçlendiriyor. Bu gibi vizyonları desteklemek, ülkemizin geleceği için kilit bir rol oynuyor. Yeni dönem Başkanımıza görevi hayırlı olsun.” dedi.

Bakan Yusuf Tekin, Genç MÜSİAD Sivas Genel Kurul Toplantısı'na katıldı

Başkan Karaoğlan’dan Bakan Tekin’e teşekkür

Milletvekili Güler ve Bakan Tekin’in konuşmalarından sonra yeni dönem Genç MÜSİAD Sivas Başkanı Oğuz Selim Karaoğlan ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e hediye takdiminde bulundu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi