enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3654
EURO
34,9610
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

BAKAN GÜLLÜCE, ADIYAMAN ŞİRE VE PERNİRCİLER PAZARINI AÇTI

BAKAN GÜLLÜCE, ADIYAMAN ŞİRE VE PERNİRCİLER PAZARINI AÇTI
REKLAM ALANI

 

Bakan Güllüce, Şire ve Peynirciler Pazarını Açtı

 

Çeşitli açılışlara katılmak üzere ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şire ve Peynirciler Pazarını açtı.

Çeşitli açılış ve programlara katılmak amacıyla ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Geçtiğimiz günlerde Gölbaşı Caddesi üzerindeki yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Adıyaman Şire ve Peynirciler Pazarının açılışını yaptı.

Adıyaman Belediyesi tarafından Adıyaman halkına kazandırılan Şire ve Peynirciler Pazarının açılış konuşmasını yapan Adıyaman Şireciler Odası Başkanı Ali Rıza Çakmak, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür etti.

Daha sonra selamlama konuşması için kürsüye gelen Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise şire pazarının daha önce şehrin doğusunda bulunduğunu, ancak Adıyaman’da yetişen ürünlerin daha iyi pazarlanabilmesi için şehir merkezindeki bu yeni alana taşıdıklarını dile getirerek, “Daha önceki yıllarda Balıkçılar Pazarı olarak kullanan bu alanda bazı çalışmalar yaparak Şire ve Peynirciler Pazarı haline dönüştürdük. Bundaki en önemli amacımız, Adıyaman’ımızda yetişen ürünlere, ilimize gelen yerli ve yabancı turist tarafından daha kolay ulaşılabilir olmasıydı. İnşallah geri kalan eksikleri de tamamlayarak, buradaki esnaflarımıza güzel bir eser kazandırmış olacağız. Şimdiden tüm esnaflarımıza bol ve bereketli işler diliyorum. Açılışımıza katılan Bakanımıza da çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Son olarak kürsüye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ise Adıyaman’a kazandırılan eserden dolayı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ederek, “Gerçekten Adıyaman’a estetik bir mekan kazandırılmış. Bundan dolayı başkanıma teşekkür ediyorum. Yeni Türkiye’nin çarşısı ve pazarı da güzel olmalı. Tekrar emeği geçen herkese teşekkür ediyor, esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin yanısıra Vali Mahmut Demritaş, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlü, AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman milletvekili İ. Halil Fırat, Adıyaman Belediyesi eski Başkanı M. Necip Büyükaslan, AK Parti İl ve Merkez İlçe Yönetimi ve çok sayıda vatandaşın katıldığı şire pazarı açılış programı konuşmaların ardından dualarla açıldı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi