enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5968
EURO
34,8683
ALTIN
2.494,71
BIST
9.593,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

AZİZ MİLLETİMİZİN DOĞUŞUNU MÜJDELEYEN BÜYÜK ZAFERİN 94. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

AZİZ MİLLETİMİZİN DOĞUŞUNU MÜJDELEYEN BÜYÜK ZAFERİN 94. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
REKLAM ALANI
30.08.2016
0
A+
A-

Türk Milletinin doğuşunu müjdeleyen ve İstiklal Savaşının en önemli muharebelerinden olan Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 94. yıl dönümü “30 Ağustos Zafer Bayramı” tüm yurtta olduğu gibi Adıyaman’da da düzenlenen törenle kutlandı.

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni, Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Garnizon Komutan Vekili Albay Davut Kulalar ve Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun Valilik önünde Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı.

Büyük destanın 94. yıldönümünde günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Jandarma Yarbay Vedat Kültür “Bugün milletçe her sayfası mübarek şehitlerimizin kanlarıyla yazılmış, Türk ve dünya harp tarihinin en müstesna zaferlerinden biri olarak kabul edilen 30 Ağustos Zaferinin 94. yıl dönümünü büyük bir onur ve kıvanç içerisinde kutlamaktayız. Tarihin her sayfası şan ve şerefle dolu olan milletimizin bugünlere gelmesi kolay olmamıştır. 30 Ağustos Zaferi aziz Türk Milletinin ve onun kahraman ordusunun şahlanışı ile zamanın en güçlü devletlerine karşı onurlu, kararlı ve eşsiz bir zaferdir. Şehit kanlarıyla sulanan aziz vatan topraklarımızı cebren ve hile ele geçirmek isteyen FETÖ/PDY Terör Örgütü ile taşeron terör örgütlerinin 15 Temmuz’daki hain ve sinsi planları, aziz milletimizin şanlı direnişiyle boşa çıkarılmış ve milletimiz bir kez daha bağımsızlığına, iradesine ve demokrasisine olan bağlılığını büyük bir kararlılık örneği sergileyerek ortaya koymuştur”dedi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Fen Lisesinden bir öğrenci tarafından günün anlam ve önemini belirten şiir okundu.

Ardından, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajı okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı programı, Vali Abdullah Erin ve protokol üyelerinin Valilik Makamında tebrikatları kabulü ile sona erdi

Adıyaman’da kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine, Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Garnizon Komutan Vekili Albay Davut Kulalar, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri erkân, Kıbrıs Gazileri ve vatandaşlar katıldı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi