enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3916
EURO
34,8022
ALTIN
2.440,95
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
27°C
Adıyaman
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Azerbaycan Gençler Fonu Başkanı Halilov: Gurur duyduk

Azerbaycan Gençler Fonu Başkanı Halilov: Gurur duyduk
REKLAM ALANI
12.03.2024
0
A+
A-

Azerbaycan Gençler Fonu Başkanı Halilov: Gurur duyduk

BHA

Azerbaycan ve Türkiye Cumhuriyeti devlet başkanlarının önderliğinde, iki ülke arasında kurulan dostluk ve ittifak ilişkileri çerçevesinde bir araya geliyor.

Son yıllarda Azerbaycan Cumhuriyeti Gençler Fonu ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) arasında kurulan yakın işbirliği kapsamında her iki ülke gençlerinin katılımıyla birçok forum, kampanya, kamp, yarışma ve diğer ortak etkinlikler düzenleniyor.

“Azerbaycan ile Türkiye gençleri için önemli ortak projelerimiz var”

Bu hususta İstanbul’da Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşen 7.Gençlik Buluşmasında davetli olan Azerbaycan Gençler Fonunun Başkanı Kadir Halilov şu ifadeleri kullandı:

“Gençler Fonu ve TÜGVA’nın ortak yürüttüğü projelerin yanı sıra, son dönemde her iki ülkede de karşılıklı davetlere dayalı olarak düzenlenen gençlerle ilgili büyük ölçekli etkinliklere Azerbaycan ve Türkiye heyetlerinin katılımı da sağlanmaktadır.

”Gurur duyduk”

Azerbaycan Gençler Fonu olarak TÜGVA’nın daveti üzerine 7. Gençlik Buluşması’na katıldık. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı etkinlikte yer almak ve Türkiye ile en yakın, kardeş ülke olan Azerbaycan’ı temsil etmekten gurur duyduk.

Gençler Fonu başkanı “Azerbaycan ile Türkiye arasında her alanda üst düzey ilişkiler gençlerimiz vasıtasıyla daha da sağlamlaştırılmaya devam ediyor. Azerbaycan Gençler Fonu olarak gelecekte hayata geçireceğimiz proje ve programlarla bu ilişkilerin güçlenmesine olumlu katkı sağlayacağımıza inanıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi