enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4103
EURO
34,8419
ALTIN
2.479,71
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

AYDIN, HAYALLERİMİZ HIZLA GERÇEKLEŞİYOR.

AYDIN, HAYALLERİMİZ HIZLA GERÇEKLEŞİYOR.
REKLAM ALANI
17.01.2017
0
A+
A-

img_7019

TBMM Başkanvekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Gölbaşı – Adıyaman- Kahta arasında yapılacak hızlı tren etüt projesi ile ilgili sosyal hesabında bir açıklama yaptı.

TBMM Başkan Vekili Sn Ahmet AYDIN; “HAYALLERİMİZ HIZLA GERÇEKLEŞİYOR”

Gölbaşı-Adıyaman-Kâhta Hızlı Tren Etüt-Proje İhalesi 07.02.2017’de Yapılacaktır
Adıyaman’ımızı hem bölgemizde hem de ülkemizde her alanda yukarıya taşımak ve örnek teşkil edecek bir il konumuna getirmek için gayretlerimiz olanca hızıyla devam etmektedir. Özellikle, ulaşımda son on beş yılda ilimiz adeta çağ atlamıştır. Hükümetimizin seferber olduğu ve halen sürmekte olan yatırımlar da bizlere gelecek için her zamankinden daha fazla güç ve güven vermektedir.
Bilindiği üzere, Gölbaşı-Adıyaman-Kâhta Hızlı Tren hattı için çok yakın bir zamanda etüt-proje hazırlık ihalesine çıkılacağını daha önce hemşehrilerimizle paylaşmıştık. Yapılacak olan hattın uzunluğu 100 km olup, konvansiyonel bir şekilde hem yolcu hem de yük taşıma kapasitesine sahip olacak olup, Gölbaşı-Adıyaman-Kâhta hızlı tren hattının etüt-proje ihalesi de 07.02.2017’de yapılacaktır.
Her zaman olduğu gibi, Adıyaman’ımıza yapılacak olan hizmetleri ciddiyet ve gayretle takip edip ya Allah, Bismillah diyerek başladığımız bu muazzam yatırımın son noktasına gelene kadar da gelişmeleri değerli hemşehrilerimizle paylaşıp, bilgilendirmeye de devam edeceğiz.
Gölbaşı-Adıyaman-Kâhta hızlı tren hattının etüt-proje ihalesinin şimdiden tüm hemşehrilerimize ve bölgemize hayırlara vesile olmasını diler, desteklerini ve emeklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM’a, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet ARSLAN’a, tüm milletvekillerimize ve emeği geçen herkese bir kez daha şükranlarımı sunarım.

Av.Ahmet AYDIN
Adıyaman Milletvekili
TBMM Başkan Vekili

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi