enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4274
EURO
34,4660
ALTIN
2.487,54
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Aydın, bölge için bir şans

14.06.2021
0
A+
A-

GAP gazeteciler birliği heyeti Sincik’te incelemelerde bulundu.

KIYMAZ ‘ Aydın Bölge İçin Şans’

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz beraberinde GAP gazeteciler birliği genel başkan yardımcısı ve Kâhta gazeteciler cemiyeti başkanı Kemal Kutlu ve Ajans 416 imtiyaz sahibi Mahmut Sami Çınar’la birlikte Sincik ilçesinde incelemelerde bulundu.

İlçe merkezini gezen heyet vatandaşlarla görüştü, Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut’la İlçedeki çalışmaları ve Sincik’le ilgili bilgiler aldılar. Sincik Belediye başkanı Mehmet Korkut  ilçedeki alt yapı sorunlarını hallettikten sonra, yapılara ruhsat işlerine ağırlık verdiklerinin altını çizerek şunları söyledi;  “İlçemizde yapılaşma var, yeni binalar yapılıyor bu yapılara ruhsat verme işinde dikkatliyiz, bütün ev ve iş yerlerini ruhsatlandırmak gerekiyor. Yeni inşaatlar içinde ruhsat alınıyor. İlçe merkezimizin içme suyu meselesini ve Malatya-Sincik arası karayolun çözüm bulması en öncelikli işimiz bu sorunun halli için milletvekilimiz aydın beyin önemli çabaları var, inşallah 2023 yılına gelindiğinde bu sorunların çözümü noktasında önemli aşama sağlanmış olur diye düşünüyorum. GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’ın ilçemize ve bizlere ilgisinden dolayı çok mutlu olduk. İlçemizin tanıtımı içinde bizlere destek olmasını bekliyoruz’’ dedi.

‘AHMET AYDIN BÖLGE İÇİN ŞANS’

Sincik ilçedeki temasları sonrası bir değerlendirme yapan GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz AK parti genel merkez disiplin kurulu başkanı Ahmet Aydın’ın bölge için bir şans olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi; “Ahmet Aydın bey Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın çalışma arkadaşlarından biri. Adıyaman milletvekili olması ve %97 AK Parti’ye oy çıkan rekor kıran bu ilçe merkezine duyarlı biri. Bölgeyi sık sık ziyaret ediyor. Sincik siyasileri ve STK temsilcileri Ahmet Aydın beyin önderliğinde sorunlarının çözümü için iş birliklerini artırmalı bizlerde basın olarak ilçenin refahı gelişmesi hususunda her desteği seve seve veririz’’ dedi.

Heyet Sincik Ziraat odası başkanı Kadir Altıntel, işadamı İrfan Altıntel ve eski belediye başkanı Mehmet Buz’u ziyaret etti, Vatandaşlarla hatıra resmi çekindiler.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi