enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4679
EURO
34,7442
ALTIN
2.438,67
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Adıyaman’ın yeniden inşası için sahadayız

Adıyaman’ın yeniden inşası için sahadayız
REKLAM ALANI

AK Parti Adıyaman Milletvekili adayı Ziya Polat,

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti’ni (İGC) ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Adayı Ziya Polat, seçimlerde başarılı sonuçlar elde ettiklerini belirterek, seçmenlere teşekkür etti.

AK Parti Adıyaman Milletvekili adayı Ziya Polat, Adıyaman İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyelerine ziyaret ederek istişarede bulundu.

“Vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için hep sahadayım”

Ziyarette Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti’nin (İGC) önemine değinerek yapılan çalışmalar hakkında konuşan Polat,”Milletvekilliği seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile Adıyaman’dan milletvekili adayı oldum. 5. sırada olmama rağmen var gücümüzle gece gündüz, köy köy, kapı kapı gezerek Allah’a çok şükür başarılı bir sonuç alarak oyumuzu artırdık, çalışır gibi gözükmedim, gerçekten çalıştım. Malumunuz bir deprem sonrası seçime gittik, vatandaşlarımıza bizleri destekledikleri için de teşekkür ediyorum. Adıyaman’ın yeniden inşası ve vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için hep sahadayım. Vatandaşlarımız şundan emin olsunlar AK Parti iktidarı var oldukça Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri, milletvekillerimizin ve bürokratlarımızın gayreti ile memleketimizi eski halinden daha iyi bir konuma getireceğiz’ dedi. Evet, milletvekili seçilemedim ama Vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğim”dedi.

“çalışmaları yakından takip ettiğimizi belirtmek isteriz”

Sakarya Bölge Müdürü olarak görev yaptığı süreç içerisinde her vatandaşına evini açtığını söyleyen Başkan Akbilek,”Sayın Ziya Polat’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Ziya bey Bölge Müdürlükleri görevinde kapısını çalan her vatandaşa evinin kapısına kadar açan bir insan hemşehrilerinin sorunlarını sıkıntılarını kendi derdi gibi gören kısacası derdimizle dertlenen bir bürokratımız kendisine buradan teşekkür ediyoruz. Bizler cemiyet olarak her seçimde olduğu gibi sahayı analiz ederek çalışmaları yakından takip ettiğimizi belirtmek isteriz. Her zaman olduğu gibi bu seçimde de gelenek değişmeyerek sahanın atmosferini yerinde dinleyerek Ziya bey 5’inci sıra milletvekili adayı değil de birinci sıra adayı gibi çalıştığını gördüğümüzü belirtmek isteriz. Ziya bey Adıyaman’ın sevilen bir barokta ünvanını taşıdığını söylemeden geçmeyeceğim ve Ziya beyin acilen görev verilmesi gerekmektedir. Adıyaman’ın en çok ihtiyacının olduğu anda büyük görevler üstleneceğinden eminim. Bu anlamda kendisine başarılar dileyerek Adıyaman için elini değil gövdesini taşın altında koyacağından hiç şüphemiz yoktur. Önümüzdeki dönemlerde şehrin yeniden inşa edilmesi konusunda istifade edilecek bir isim bu isimlerinden değerini bilmemiz gerekiyor”şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi