enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

ATSO’dan UMKE Gönüllüsü Kuştepe’ye ve Yılın Ahisine Teşekkür Plaketi

ATSO’dan UMKE Gönüllüsü Kuştepe’ye ve Yılın Ahisine Teşekkür Plaketi
REKLAM ALANI
07.02.2020
0
A+
A-

 

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Elâzığ’da gerçekleşen depremde enkaz altında kalan Azize Çelik ile telefonla görüşüp kurtulmasına yardımcı olan Adıyamanlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) gönüllüsü Emine Kuştepe’ye Türkiye’de ‘Yılın Ahisi’ Şükrü Çalım’a teşekkür plaketi verdi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, UMKE gönüllüsü Emine Kuştepe’nin sıkıntılı süreçte görevini layıkıyla yerine getirerek bütün Adıyamanlıları gururlandırdığını ifade ederek; “UMKE gönüllümüz Emine hanım bizi mutlu etti, gururlandırdı. Herkesin Türkiye’de işini profesyonelce layıkıyla ve usulüne uygun yapmasının hakikaten bu ülkeyi farklı yerlere taşıyacağına ben yürekten inanıyorum. Bizde Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizde cesur, işini güzel yapan hakikaten çok seçici bir üslupla insanın duygularını okşayarak dinimizin emrettiği gibi hayat kurtarmış olmanız bütün insanlığı kurtarmak gibi sayılır. Sizleri bu plaketle ödüllendiriyorum yürekten tebrik ediyorum” dedi.

2019 yılında Adıyaman’da ve Türkiye’de Yılın ahisi seçilen Şükrü Çalım’a da plaket ve hediye takdim eden Başkan Uslu; “Şükrü Çalım bey Adıyaman’da ve Türkiye’de ‘Yılın ahisi’ seçilmiş olması ayrıca bizlere gurur verdi. Ben kendisini yıllardan beri tanıyorum. Kendi mesleğinde becerikli ve icat çıkaran kendiliğinden buluş bulan Küçük Sanayi Sitesinin önemli esnaflarından Şükrü Çalım beyin 2019 yılında yılın ahisi seçilmiş olması bizleri ayrıca gururlandırmıştır. Sanayiyi temsil eden bir kuruluş olarak Ticaret ve Sanayi Odası olarak gururlandık. Başarılarınızın devamını diliyorum”

ATSO Başkanı Mustafa Uslu ve Yönetim Kuruluna teşekkürler eden UMKE gönüllüsü Emine Kuştepe ise, “Sürekli söylediğim bir cümle var ben insanların vücut bulmuş haliyim, Ben asla Emine Kuştepe değilim dua etmeye devam edip, tek yürek olmaya devam ettiğimiz sürece büyük başarılara ve büyük birlikteliklere imza atacağız. Deprem çok acı bir gerçeğimiz dilerim ki bir daha da böyle bir acı gerçekle bir araya gelmeyiz ama biz var olduğumuz sürece devlet, olarak millet olarak daha güzel işler başaracağımıza inanıyorum ve ATSO Başkanımız Mustafa Uslu’ya ve Yönetim Kuruluna sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

2019 yılında Adıyaman’da ve Türkiye’de “Yılın Ahisi” seçilen Küçük Sanayi Sitesi esnaflarından Şükrü Çalım ise ATSO Başkanı Mustafa Uslu’ya ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından plaket ve hediye takdimi yapılarak fotoğraf çekildi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi