enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

ATO, TRAVELEXPO Ankara Fuarı’nda

ATO, TRAVELEXPO Ankara Fuarı’nda
REKLAM ALANI
14.11.2023
0
A+
A-

“Bütün Yönleriyle Başkent Ankara” oturumunda  ATO Başkanı Gürsel Baran , bakan yardımcılarıyla Ankara’yı konuşacak. Baran, “Ankara’nın sağlık , fuar ve kongre turizmi alanında bir dünya markası olması için çalışıyoruz” dedi.

ATO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, dünyanın farklı bölgelerinden Türkiye’ye turist gönderen tur operatörlerinin, seyahat acenteleri, üniversiteler, büyükelçilikler, oteller ve şehir tanıtımları için stantların açılacağı Travel Expo Ankara’da, ATO da bir stantla yer alacak. Travel Expo Ankara, 16 Kasım Perşembe günü ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara Valisi Vasip Şahin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın açılış konuşmalarıyla başlayacak. 4 gün boyunca ziyaretçilere ve birebir görüşmelere açık olacak fuarda, farklı salonlarda turizmin detaylarıyla tartışılacağı oturumlar devam edecek. 19 Kasım Pazar günü gerçekleşecek oturumda, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, fuarda gençlerle bir araya gelecek.

“Bütün yönleriyle başkent Ankara”

 Fuarın ilk günü saat 17.00’de,  ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay’ın moderatörlüğünde “Bütün Yönleriyle Başkent Ankara” oturumu gerçekleşecek. ATO Yönetim Kurulu başkanı Gürsel Baran’ın konuşmacı olacağı oturumda, Bakan Yardımcıları yer alacak.

ATO’dan büyükelçiler resepsiyonu

ATO, fuarın ilk günü Başkent’te yer alan ülkelerin büyükelçilikleri ile yabancı misyon temsilcilerini, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek resepsiyonda bir araya getirecek. Ankara’nın tanıtımının hedeflendiği programda, Olgunlaşma Enstitüsü tarafından sahnelenen defile ile kültürel değerler uluslararası konuklara tanıtılacak. Fuar nedeniyle Ankara’da bulunan yabancı alım heyetlerinin de katılacağı resepsiyonda, yurtdışından gelen bakanlık düzeninde katılımcılar da yer alacak.

ATO’nun turizm markaları fuarda tanıtılacak

 ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO’nun stant açarak katılacağı fuarda, THY, TCDD, büyükelçilikler, hastaneler, üniversiteler, seyahat acenteleri, illerin tanıtım stantları ve daha fazlasının yer alacağını dile getirdi. Turizmin, tanıtımın ve bağlantılı sektörlerin detaylarıyla ele alınacağı oturumların düzenleneceği fuarda yurtdışından gelen 300’den fazla alım heyetinin de bulunacağını kaydeden Baran, “160 bini aşkın üyemizin tamamını direkt ya da dolaylı olarak etkileyen turizm sektörünün canlanması için çalışmalar yürütüyor, gerek Ankara’nın turistik ve tarihi alanlarının tanıtımı, gerekse Ankara’ya kesintisiz ve hızlı ulaşım için ihtiyaç duyulan aktarmasız uçuş sayılarının artması için temaslarda bulunuyoruz. İnanıyoruz ki bir ülkenin Başkenti ne kadar çok turist alırsa, ülkenin diğer illerinin turizm gelirleri de katlanarak artar. Bu hedefle Ankara’nın sağlık, fuar ve kongre turizmi alanında bir dünya markası olması için çalışıyoruz” diye konuştu.

Fuara Ankara Ticaret Odası olarak katılım sağladıklarını ifade eden Baran, “Standımızda ‘Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’ ve ‘Health Ankara’ markalarımızla Ankara’nın sağlık turizmi başta olmak üzere, üstü örtülü hazinesini yabancı konuklara tanıtmak, iş birliği olanaklarını değerlendirmek ve üyelerimizi yabancı heyetler ile bir araya getirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

16-19 Kasım 2023 tarihlerinde ATO Congresium’da gerçekleşecek etkinlikleri ücretsiz takip etmek isteyen Ankaralılar, travelexpoankara.com üzerinden kayıt olabilecek.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi