enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4167
EURO
34,6081
ALTIN
2.384,20
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C

ASELSANNET 19. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

ASELSANNET 19. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı
REKLAM ALANI
08.12.2023
0
A+
A-

ASELSANNET 19. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

ASELSANNET Genel Müdürü Erdoğan: Cumhurbaşkanımızın önderliğinde savunma sanayii çok büyük başarılara imza attı. ​

Sivil kurum, kuruluş ve son kullanıcıların elektronik ve haberleşme cihazları gereksinimlerini karşılamak amacıyla kurulan ASELSANNET ‘in Ankara’daki Genel Müdürlük binasında düzenlenen törene, ASELSAN Genel Müdürü ​Ahmet Akyol, Müdürler Kurulu Başkanı Mustafa Yaman, ASELSANNET Genel Müdürü Recep Ali Erdoğan ile kurum çalışanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, ASELSANNET ‘in 19. kuruluş yıl ​​dönümüne özel hazırlanan tanıtım filmi izletildi.

ERDOĞAN: ŞİRKETİMİZ GELECEĞE DAHA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEK

Törenin açılışında konuşan ASELSANNET Genel Müdürü Recep Ali Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde savunma sanayinin çok büyük başarılara imza attığını belirtti, tüm savunma sanayi ekosisteminin önünü başarılı vizyonlarla açarak süreçlere verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Savunma Sanayi Başkanlığı ve ASELSAN yönetimine de desteklerinden dolayı teşekkür eden Erdoğan, şöyle konuştu:

“Bir önceki ASELSAN Genel Müdürümüz şimdi de Savunma Sanayi Başkanı olarak görev yapan kıymetli Haluk hocamız bugün İstanbul’da Cumhurbaşkanı’mızla bir programda olduğu için katılamadı. Ona da gerek şirketimize gerek tüm bu sürece verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Yanı sıra kıymetli Genel Müdürüm bugün aramızda, bizi onore ettiler. Yine aynı şekilde ASELSAN’ın tüm genel müdür yardımcılarını ziyaret etme fırsatım oldu. Hepsinin bakışı; ‘ASELSANNET bizim yavrumuzdur, kıymetlimizdir, derdi derdimizdir, hüznü hüznümüzdür’ şeklinde. Dolayısıyla onların da bu iki buçuk aydır desteklerini çok olumlu şekilde hissettiğimi söylemek istiyorum. Yanı sıra bizim göreve gelişimiz ile birlikte Müdürler Kurulumuz yeniden teşekkül etti. Şirketimize yakışır, şirketimizi geleceğe daha iyi bir şekilde hazırlayacak ve bunun yanı sıra kurumsal hüviyetimize değer katacak manada ASELSAN içerisinden tüm süreçlerimiz ile ilgili teknik bilgiye, donanıma sahip kıymetli dostlarımız, büyüklerimiz yanımızda. Onların da varlığıyla şirketimiz geleceğe daha emin adımlarla yürüyecektir. Hepimize düşen; başarılı bir şekilde gece gündüz çalışarak bulunduğumuz bu kutsal alana hizmet etmektir”

YAMAN: ŞİRKETLERİMİZİ ÇOK DAHA İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ

Müdürler Kurulu Başkanı Mustafa Yaman’da konuşmasında ASELSAN’ın çok önemli iştirak şirketi olan ASELSANNET ‘in elde edilen başarılarda en büyük paya sahip olduğunu belirtti. Yaman, “Biz hep beraber birlik olarak hem ASELSANNET ‘i hem de ASELSAN ‘ı çok daha iyi yerlere getireceğimize inancım tam” diye konuştu.

AKYOL: MİLLİLEŞMEYİ CİDDİ ORANDA BAŞARDIK

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol ise son 20 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderlik ettiği savunma sanayinin gelişim ve büyümesinin arttığını vurguladı. Millileşmeyi ciddi oranda başardıklarını ifade eden Akyol, Türkiye Yüzyılı’nda Dünya’da ilk 3’e girecek ürünler yapmayı hedeflediklerini söyledi. İhracat odaklı büyümeyi ana şirket stratejilerine koyduklarını belirten Akyol, dünyada olmayanları yapan ve bunları da ihraç eden ASELSAN için önümüzdeki dönem de yine dur durak bilmeden koşacaklarını kaydetti.

19. YILA ÖZEL PASTA KESİLDİ

Tören, milli mühendislik ve tekniğin gücü ASELSAN’ın tecrübesiyle; haberleşme, güvenlik sistemleri ve bilgi teknolojileri alanlarında yerli ve milli projeler üreten ASELSANNET ‘in 19. kuruluş yıl dönümü anısına pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi