enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3596
EURO
34,7347
ALTIN
2.393,18
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
23°C
Adıyaman
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Ardeşen Belediye Başkanlığı için Ayhan Önkibar’ın ismi ağırlık kazandı

Ardeşen Belediye Başkanlığı için Ayhan Önkibar’ın ismi ağırlık kazandı
REKLAM ALANI
10.12.2023
0
A+
A-

Ardeşen Belediye Başkanlığı için Ayhan Önkibar’ın ismi ağırlık kazandı

İş insanı Ayhan Önkibar’ın ismi yaklaşan yerel seçimlerde AK Parti’den Ardeşen Belediye Başkanlığı için ağırlık kazandığı öğrenildi.

Yaklaşan seçimler öncesinde Rize’de en çok merak edilen ilçelerden olan Ardeşen için aday çalışmalarında son aşamaya gelindiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Ardeşen Belediye Başkanlığı için saha çalışmalarını sürdüren Ak Parti Rize il yönetimi ve Rize Milletvekilleri tabanda karşılığı olan isimlerle temaslarını sürdürüyor. Bu çerçevede ismi daha önce de gündeme gelen  Ardeşen’li iş insanı Ayhan Önkibar’ın Belediye Başkan adaylığı için isminin ağırlık kazandığı belirtiliyor.

Konu ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz iş insanı Ayhan Önkibar, isminin doğup büyüdüğü ilçeye hizmet ile anılmasının gurur verici olduğunu belirterek; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimize ve devletimize hedef olarak gösterdiği iddia ve inancı Ardeşen’de de hayata geçirmek ve Ardeşen’i ülkemizin örnek belediyelerinden biri haline getirmek için ekibimle birlikte göreve hazırız” diyerek olası adaylık durumunda doğup büyüdüğü ilçesine hizmet etmekten memnuniyet duyacağını ifade etti.

ÖNKİBAR KİMDİR?

1974 yılında Ardeşen’de dünyaya gelen ve lise tahsilinin sonuna kadar ilçede yaşayan Önkibar, TOBB ETÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarım Bölümünü bitirdi. Kendisine ait bir iletişim şirketinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak iş yaşamını sürdüren Önkibar, aynı zamanda Ankara Ticaret Odası 13. Meslek Komitesinde de Başkan Yardımcılığı görevini sürdürüyor.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi