enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3880
EURO
34,7806
ALTIN
2.435,61
BIST
9.994,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Ardahanlılardan çağrı; “Demiryolu olmazsa olmazımızdır”

Ardahanlılardan çağrı; “Demiryolu olmazsa olmazımızdır”
REKLAM ALANI
18.03.2024
0
A+
A-

Ardahanlılardan Bakan Uraloğlu’na çağrı; “Demiryolu olmazsa olmazımızdır”

ARDAHAN-BHA

Ardahan halkı, AK Parti’nin seçim çalışmalarına destek vermek için önümüzdeki hafta Ardahan’a gelecek olan Ulaştırma Bakanı’ndan demiryolu talebinde bulunacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun önümüzdeki hafta Ardahan’a yapacağı ziyareti fırsata çevirmek isteyen vatandaşlar, siyasilere çağrıda bulunarak, “Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’ndan Ardahan’a tren sözünün alınmasını istiyor.” mesajını verdi.

Yerel seçimlere 2 hafta kala Ardahan’da propaganda çalışmalarını artıran AK Parti’de adayların seçim çalışmalarına destek vermek için Bakanlık düzeyinde yapılan ziyaretlere Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’da katıldı.

İki sınır kapısı olmasına rağmen karayollarına alternatif bir ulaşım ağı bulunmayan Ardahan’a demiryolu hattının gelmesini isteyen vatandaşlar yerel seçimlerde iktidar partisinden müjdeli haberi bekliyor. Ardahan kamuoyunun iktidarından muhalefetine, siyasetçisinden STK’sına hemfikir olduğu Ardahan’a demiryolu hattının gelmesi kentin büyümesi için olmazsa olmazı olarak görülüyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Ardahan ziyaretini fırsata çevirmek isteyen bazı STK’ların tren talebinde bulunmak için hazırlık yaptığı da edindiğimiz bilgiler arasında yer aldı. STK temsilcileri Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’na Ardahan’ın ortak talebi olan demiryolu talebinde bulunacaklar.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi