enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4349
EURO
34,7993
ALTIN
2.432,75
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
20°C

Ardahan’ın turizm değerleri Avrupa basınında

Ardahan’ın turizm değerleri Avrupa basınında
REKLAM ALANI
05.03.2024
0
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) işbirliğiyle gerçekleşen tanıtım çekimleri, Ardahan’ın turizm potansiyelini ön plana çıkarmayı hedefliyor.

featured

Ardahan’ın turizm değerleri Avrupa basınında

ARDAHAN-BHA

Ardahan Kültür ve Turizm Müdürlüğünün öncülüğünde Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelen 17 gazeteci ve video içerik üreticisi, Çıldır/Ardahan temasıyla gerçekleştirilen çekimlerle bölgenin doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtacaklar.

Bu çekimlerle Çıldır Gölü ve Ardahan’ın ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımına katkı sağlanması planlanıyor. Ayrıca, bahar mevsimiyle birlikte Ardahan merkezi ve çevresinde 2 gün sürecek ikinci tanıtım çekimleri ve tanıtım faaliyetleri düzenlenecek.

Bu etkinliklerle Avrupa’dan gelen gazeteci ve video içerik üreticileri, bölgeyi ziyaret ederek Ardahan’ın turizm potansiyelini daha geniş kitlelere duyuracaklar.

Ardahan’ın turizm değerleri Avrupa basınında

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi