enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3825
EURO
34,7428
ALTIN
2.398,51
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
23°C
Adıyaman
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Ardahan’da dolmuş ücretlerine zam geldi

Ardahan’da dolmuş ücretlerine zam geldi
REKLAM ALANI
17.01.2024
0
A+
A-

Ardahan’da dolmuş ücretlerine zam geldi

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Ardahan’da dolmuş fiyatları ve okul servislerine yeni yıl zammı geldi. Yılbaşından sonra iğneden ipliğe gelen zamlar, taşıma ücretlerine de yansıdı. Artan maliyetler nedeniyle Ardahan’da toplu taşıma ücretlerine bir zam daha geldi.

Ardahan’da zam yağmurundan taşıma ücretleri de nasibini aldı. İndi bindi dolmuş fiyatları 15 liradan 20 liraya, uzun mesafe dolmuş fiyatı ise 25 liraya çıktı. Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın onayıyla artan maliyetler nedeniyle şehir içi dolmuş ücretleri de güncellendi.  Yüzde 35 ile yüzde 50’ye varan oranda yapılan zamla Ardahan’da indi bindi fiyatları ise şöyle oldu. Şehir içi indi bindi 20, öğrenci bileti 15 lira oldu. Şehir merkezine 9 km mesafedeki üniversite dolmuş fiyatları ise 25 TL oldu. Ardahan’da dolmuş fiyatlarına gelen zamlar, okul servislerine de yansıdı. Birçok okul servisi fiyatlarını yüzde 50’ye varan oranda artırdı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi