enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5415
EURO
34,8110
ALTIN
2.444,86
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Ardahan’a hizmet etmeyi kendime bir borç olarak görüyorum

Ardahan’a hizmet etmeyi kendime bir borç olarak görüyorum
REKLAM ALANI
21.03.2024
0
A+
A-

Başkan Demir: Ardahan’a hizmet etmeyi kendime bir borç olarak görüyorum

ARDAHAN-BHA

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir Halk TV’de katıldığı programda iktidara seslendi: “Doğu Ekspresini Ardahan’a ya siz getirin, ya da bırakın biz getirelim. Bunun için yurt içinde ve yurt dışında yaşayan Ardahanlılar maddi, manevi katkılar için hazır” dedi.

Başkan Faruk Demir, 5 yıllık görev süresinde yaptıklarını anlattığı canlı yayında vatandaşlardan gelen soruları da yanıtladı.

Demir, “2019 Yılında seçim çalışmalarımda girdiğim her markette Rize kavurması görünce, çok kızdım belediye başkanı seçilirsem ilk önce ilimizin yöresel ürünlerini ekonomiye kazandıracağım dedim. Bu sözümü tuttum. İzmir Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla kavurma tesisimizi açtık. Kura markası ile şimdi ülkenin her köşesine Ardahan kavurması gönderiyoruz. Şehir merkezinde açtığımız yöresel ürünler mağazamızda Belediye tesislerimizde üretilen kavurma, bal ve kaşarımızı satıyoruz” dedi.

Ardahan Belediye başkanı Faruk Demir, her yıl Belediyenin iller bankasından aldığı bütçenin 5 katını CHP’nin Büyükşehir Belediyelerinden ile getirdiğini vurguladığı konuşmasında, “Belediye aslı hizmetleri dışında ilimizde en büyük sorun olan işsizliği bitirmek içinde çok çalıştık. Kentin ilk tekstil fabrikasını açtık. Bu fabrika işsizlik ile mücadelemizde ilk adımdı. Yazın bu projemizin 2. Ve 3. Etaplarına da başlayacağız. Ardahan’ı marka şehir yapacağız diye 5 yıl önce bir yola çıktık. 5 yılda yaptıklarımız orta da iken Ardahan’a hizmet etmeyi kendime bir borç olarak görüyorum. Bunun için yarım kalan projelerimi tamamlamak için yeniden aday oldum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi