enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Yağmurlu
15°C
Adıyaman
15°C
Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C

Arda Güler Real Madrid’de mutlu değil

Arda Güler Real Madrid’de mutlu değil
REKLAM ALANI
29.02.2024
0
A+
A-

Milli futbolcu Arda Güler’in Real Madrid macerası, şimdiye dek istediği gibi gitmedi. Carlo Ancelotti’nin onu çok fazla tercih etmemesi sebebiyle, Güler’in kendini mutsuz hissettiği İspanyol basınında yer aldı.

featured

Arda Güler Real Madrid’de mutlu değil

Spor – BHA

Eflatun-beyazlı formayı en son 18 Şubat tarihinde Rayo Vallecano karşısında giyen Arda Güler, Real Madrid çatısı altında yalnızca 89 dakika sahada kalabildi. Toplamda 5 maçta forma şansı bulan milli yıldız, bunların sadece birinde ilk 11’de yer aldı.

Carlo Ancelotti, Arda Güler sorularından bıktı

Arda, Real Madrid’in 25 Şubat günü Sevilla ile oynadığı karşılaşmanın 80. dakikasında oyuna girmeye hazırlanırken, Luka Modric’in attığı golden sonra Carlo Ancelotti tarafından tekrardan kulübeye çağırıldı. Bu olayın maç sonrası basın toplantısında kendisine sorulması üzerine İtalyan teknik adam, ”Luka’nın attığı golden önce içinde Arda’nın da olduğu bir plan yapmıştım ama golden sonra fikrim değişti. Arda ne yaptığımı anlıyor ancak anlamasa da bir şey olmaz.” sözlerini kullandı.

Arda Güler Real Madrid’de mutlu değil

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi