enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5964
EURO
34,7967
ALTIN
2.494,72
BIST
9.462,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer bayilere ziyaret kapsamında Kahta’ya geldi.

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer bayilere ziyaret kapsamında Kahta’ya geldi.
REKLAM ALANI

İlçemizde bulunan Arçelik bayilerini ziyaret eden, Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Arçelik Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi, Arçelik Satış Direktörü Benay Bitirici Bakışkan, Arçelik Finansman Direktörü Belma Topaloğlu Ünlüyıldız, Arçelik Satış ve Perakende Direktörü Pelin Hekimoğlu, Arçelik Müşteri Hizmetleri Saha Direktörü Orhan Çavuşoğlu, Arçelik Adana Şube Müdürü Murat Bana ile Koç Holding  üst düzey yöneticilerin yaptığı bayii ziyaretlerinin amacı, Pandemi sonrası sıkıntılı günlerinde bayilerimize moral aşılamak yeni kampanyalar hakkında fikir alış verişi olduğu belirtildi.

 

Türkiye’deki birçok yerde bayileri ziyaret ettiklerini belirten Can Dinçer; ‘’ Türkiye’yi dolaşarak bayilerimizin nabzını tutuyoruz, her koşulda yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz. Önümüzde süreçte gerçekleştireceğimiz inovatif kampanyalarla ilgili fikir çalışması yapıyoruz. ’’ dedi.

 

Arçelik’in Türkiye’nin en güvenilir, en beğenilen şirketi olduğunu belirten Dinçer ’’Piyasayı hareketlendirmek ve daha iyi hizmetler için bayilerimizden aldığımız bilgileri değerlendireceğiz.Türkiye’nin tüm dinamikleriyle birlikte ülke ekonomisinin daha iyiye gitmesi için moral ve güvene ihtiyacı var. Türkiye’nin kalkınmasına destek olmak için Türkiye’nin her yerini dolaşarak çaba sarfediyoruz. Öyle inanıyoruz ki Türkiye eski gücüne en kısa zaman da ulaşacaktır.’’ dedi.

 

UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan doğu- batı kültürleri birleştiren Altın Elma kazanmış bir ören yeri NEMRUT DAĞI

Arçelik heyeti,  Adıyaman’ın Kahta İlçesi’nde bulunan Karakuş Tepesi, Cendere Köprüsü, Arsemia Antik Kenti, Eski Kahta Kalesi ve 2150 metre yüksekliğindeki Nemrut Dağı yamaçlarında hükümdarlık yapmış olan Kommagene Kralı I. Antiochos’un tanrılara ve atalarına minnettarlığını göstermek için yaptırdığı mezarı, anıtsal heykelleri ve benzersiz manzarası ile Helenistik Dönemin en görkemli kalıntılarından anıtsal heykelleri ziyaret ettiler.

 

Arçelik yetkililer, üç günün sonunda Kahta Kaymakamı Sayın Selami Korkutata’ya Adıyaman – Kahta Turizminin ülke zenginliklerindeki önemine değinerek  teşekkür etti.

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi