enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Anne ve 2 çocuğu öldürülen zanlı tutuklandı

Anne ve 2 çocuğu öldürülen zanlı tutuklandı
REKLAM ALANI
11.02.2024
0
A+
A-

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 5 gündür kayıp olarak aranan 7 aylık hamile Selma Abacı ile 2 çocuğu yaylada ölü olarak bulundu. Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan eski köy korucusu Turgay Kaya tutuklandı.

featured

Jandarma ekipleri, 05 Şubat tarihinden itibaren kendisinden haber alınamayan 7 aylık hamile Selma Abacı (33) ile çocukları Sait Kerim Abacı (2) ve Hamza Azat Abacı (1) için arama çalışması başlattı

Bitişik Mahallesi Demen Yaylasında bazı vatandaşlar 3 kişinin cansız bedenini buldu. İhbar üzerine yaylaya gelen jandarma ekipleri yaptığı incelemede ölü olarak bulunan kişilerin kayıp olarak aranan anne ve 2 çocuğuna ait olduğunu belirledi.

Selma Abacı ve çocuklarını öldürdüğü iddia edilen Turgay Kaya gözaltına alındı. Kaya ifadesinde boşanan Selma Abacı ile tanıştığını, kendisini bekar olarak tanıttığını söyledi.

Olay günü Selma ile tartıştıklarını ifade eden Kaya, anlık öfkeyle Selma ve 2 çocuğunu öldürdüğünü itiraf etti.

Zanlı ifadesinin ardından nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı.

Anne ve 2 çocuğu öldürülen zanlı tutuklandı

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi