enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Ankaralı bu Ramazan ABB ile ucuz ete ulaşıyor

Ankaralı bu Ramazan ABB ile ucuz ete ulaşıyor
REKLAM ALANI
15.03.2024
0
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca Başkent Marketlerde devam eden uygun fiyatlı et satış uygulaması, Başkentlilerden büyük ilgi görüyor.

featured

Ankaralı bu Ramazan ABB ile ucuz ete ulaşıyor

Sağlıklı, kaliteli ve hijyenik koşullarda yerli besi hayvanlarından elde edilen et ürünlerine erişimi kolaylaştıran bu uygulama, üçüncü gününde 5 ton 279 kilogram et satışı gerçekleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı bu hizmet kapsamında, veteriner hekim kontrolünde muayenelerden geçirilen ve kesimi yapılan kırmızı ve beyaz et ürünleri, uygun fiyatlarla Başkent Marketlerinde satışa sunuluyor.

Uygulamanın dördüncü gününde de vatandaşlar yoğun ilgi göstererek, marketlerin kapısında kuyruklar oluşturdu. Ramazan ayı boyunca geçerli olan kilogram fiyatları şu şekildedir: Kasap Köfte: 369 TL, Eko Kıyma: 369 TL, Eko Kuşbaşı: 379 TL, Ayaş Kooperatif Dana Sucuk: 309 TL, Yemeklik Haşlamalık Et: 339 TL.

Bu hizmetten memnuniyetlerini dile getiren Başkentliler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkürlerini sunarken, uygulamanın ekonomik koşullarda yardımcı olmasından ve sağlıklı ürünlere erişim sağlamasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Uygun fiyatlı et satışı, 7 farklı noktada, 10.00 ile 17.00 saatleri arasında devam edecek. Bu hizmet, hem emeklilere hem de düşük maaşlı vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlayarak, Ramazan ayında sofralarını daha sağlıklı ve uygun fiyatlarla donatmalarını sağlıyor

Ankaralı bu Ramazan ABB ile ucuz ete ulaşıyor

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi