enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Ankara’da ‘Sadece Mimarlık’ kazandı; Derya Başyılmaz dönemi başlıyor

Ankara’da ‘Sadece Mimarlık’ kazandı; Derya Başyılmaz dönemi başlıyor
REKLAM ALANI
25.02.2024
0
A+
A-

Mimarlar Odası Ankara Şubesi seçimlerini ‘Sadece Mimarlık’ sloganı ile ‘ideolojik’ bir dil kullanmayan Turuncu Liste ile Derya Başyılmaz başkanlığındaki Yenilikçi Mimarlar Gurubu kazandı.

featured

Mimarlar Odası Ankara Şubesi 48. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mavi, kırmızı ve turuncu liste olarak 3 farklı başkan adayı ve yönetim kurulu adaylarının yarıştığı seçimleri Turuncu Liste ile seçimlere katılan ve 1010 oy alan Derya Başyılmaz başkanlığındaki Yenilikçi Mimarlar Gurubu kazandı.

İdeolojik bir dil kullanmayan, “Sadece Mimarlık” sloganı ile mesleği öne çıkaran Yenilikçi Mimarlar Gurubu büyük bir başarı elde etti.

Mimarlık mesleği dışında çeşitli konularla gündeme gelen ve 786 oy alan Tezcan Candan Karakuş dönemi böylece sona ermiş oldu.

Turuncu Liste Derya Başyılmaz 1010 oy

Mavi Liste Tezcan Karakuş 786 oy

Kırmızı Liste 455 oy

Ankara’da ‘Sadece Mimarlık’ kazandı; Derya Başyılmaz dönemi başlıyor

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi