enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3794
EURO
34,7059
ALTIN
2.425,57
BIST
10.005,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Ankara Kitap Fuarına yoğun ilgi

Ankara Kitap Fuarına yoğun ilgi
REKLAM ALANI
07.12.2023
0
A+
A-

Ankara Kitap Fuarına yoğun ilgi

Nazlı ÖNGÖREN – Fatma ŞİMİR/ANKARA – BHA

Ankara Kitap Fuarı 1-10 Aralık tarihleri atasında ATO Congresium’da kitapseverlerle buluştu. Ankara Ticaret Odası (ATO) Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 10 günlük Ankara Kitap Fuarı’nın  7’nci gününde öğrenciler ve gençler yoğun katılım gösterdi. Ankara Kitap Fuarı’na 400’ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katıldı. Fuarda düzenlenen etkinlerin bini aşması bekleniyor. Sahafların da bulunduğu Ankara Kitap Fuarı’nda okurlar, renkli ve eğlenceli stantlarla karşılaştılar.

Ankara Kitap Fuarı, 10 Aralık 2023 tarihine kadar 10.00-20.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayacak. Ankara’nın çeşitli bölgelerinden gelen öğrenciler, kitaplara yoğun ilgi gösterdi. Fuarın çok kalabalık olduğunu kaydeden öğrenciler, burada bulunmaktan heyecan duyduklarını da belirtti.

10 gün boyunca birçok söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktiviteleri gerçekleştirilecek. Fuar süresince toplamda binden fazla etkinlik düzenlenecek. Sahafların da bulunacağı Ankara Kitap Fuarı’nda okurlar, renkli stantlarla karşılaşacak. 19’uncu Ankara Kitap Fuarı’nın bu yıl milyonları aşkın kitapsevere ev sahipliği yapması bekleniyor.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi