enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2703
EURO
34,6865
ALTIN
2.408,67
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
22°C
Adıyaman
22°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
17°C

Anadolu Efes, Euroleague’de Asvel’e konuk olacak

Anadolu Efes, Euroleague’de Asvel’e konuk olacak
REKLAM ALANI
15.03.2024
0
A+
A-

Anadolu Efes, Euroleague’de Asvel’e konuk olacak

Spor – BHA

THY EuroLeague’de 29. hafta, bugün oynanacak 3 karşılaşmayla birlikte tamamlanacak.

EuroLeague’in 29. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes, Fransız ekibi LDLC Asvel’e konuk olacak. LDLC Arena’da oynanacak mücadele, TSİ 22.00’da başlayacak.

Mijatovic: Ligin en tecrübeli ekiplerinden biriyle karşılaşacağız

Anadolu Efes’in ASVEL’e konuk olacağı müsabaka öncesi açıklamalarda bulunan Koç Tomislav Mijatovic, şu sözleri söyledi:

“Euroleague’in en tecrübeli takımlarından biri ile karşılaşacağız. Kendi evlerinde hücum ağırlıklı basketbol oynuyorlar. Nando de Colo, Joffrey Lauvergne ve Youssoupha Fall gibi bireysel olarak tecrübeli birçok skorer oyuncuları var. Rakibimizin kadrosu hem Euroleague hem de uluslararası alanda çok tecrübeli isimlerden kurulu. Hedefimize ulaşmak için 40 dakika boyunca çok iyi odaklanmalı, çok iyi konsantre olmalı ve sahanın her iki bölümünde de çok agresif olmalıyız.

Başarılı oyuncumuz Tibor Pleiss ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “LDLC Asvel Villeurbanne çok iyi bir takım. Belki play-off potasında değiller ama bu, daha az tehlikeli bir takım oldukları anlamına gelmiyor. Çok sayıda kaliteli oyuncuları var ve şu an bulundukları konum itibarıyla kaybedecek hiçbir şeyleri yok. Kendi evlerinde ve taraftarları önünde iyi basketbol oynamak isteyeceklerdir. Biz ise mutlaka kazanmamız gereken bir durumdayız. Fransa’ya, İstanbul’a galibiyeti getirmek için gidiyoruz.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi