enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6563
EURO
34,8392
ALTIN
2.510,19
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

ALTINŞEHİR POLİS MERKEZİNİN TEMELİ ATILDI

ALTINŞEHİR POLİS MERKEZİNİN TEMELİ ATILDI
REKLAM ALANI
23.06.2015
0
A+
A-

dıyaman Yıldırım Vakfı ile Adıyaman Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği ve Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yaptırılan Altınşehir Polis Merkezi Amirliği binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Altınşehir Mahallesi, 30140 sokakta bulunan arazi içerisine yapılan polis merkezi amirliği binasının tamamlanmasıyla beraber Altınşehir Mahallesi ve çevresinde yaşana bilecek olaylara polis ekiplerinin daha hızlı bir şekilde gitmesi ve olay yerine intikal etmesi amaçlanıyor.

Modern bir şekilde inşa edilecek binada nezarethaneler, ifade alma odası, avukat görüşme odası, engelli wc, engelli yürüme yollarının içerisinde bulunduğu bodrum katı 562,77 metre kare, zemin katı 46, 52 metre kare, 1. katı, 492,63 metre kare 2. katı 503,65 metre kare alana sahip olan polis merkezi amirliği toplam 2 bin 23 metre kare kapalı alana sahip. Altınşehir Çevik Kuvvet Bekleme Noktası oluşturmak üzere Çevik Kuvvet Müdürlüğü’ne tahsis edilmesi bekleniyor.

Törende bir konuşma gerçekleştiren Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, “Adıyaman şehrimizin nüfus ve kentleşme olarak büyüdüğü aşikârdır. Dolayısıyla emniyet teşkilatımızın da halkımıza vereceği hizmet alanı o kadar büyümektedir. Bu nedenle şehrimizin güvenliği için hizmet binaları çok önemlidir. Emniyet teşkilatı olarak bu bölgede daha verimli hizmet anlayışı içerisinde olaylara hızlı bir şekilde müdahale etmek ayrıca vatandaşın polise ulaşmasını da kolaylaştırmak amacıyla Altınşehir Mahallesine polis merkezi yaptırıyoruz. Bu binamızın yapımında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyor saygılarımı sunuyorum”dedi.

Daha sonra konuşan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise, yapılan binanın hayırlara vesile olmasını dileyerek binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Yıldırım Vakfı’nın Adıyaman’a çok önemli katkılarınınn olduğunu anlatan Vali Demirtaş, katkılarından dolayı Abuzer Yıldırım’a teşekkür etti. Altınşehir bölgesinin çok geliştiğine dikkat eken Vali Mahmut Demirtaş, bu binanın yapılması ile bölgede olacak herhangi bir olaya anında müdahale edileceğini aktardı.

Yapılan konuşmaların ardından Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü tarafından okunan dualarla beraber binanın temeli atıldı.

Altınşehir Mahallesinde düzenlenen temel atma törenine, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Vali Yardımcısı Levent Öztin, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Yıldırım Vakfı Başkanı Abuzer Yıldırım, Adıyaman Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Tutak, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, emniyet şube müdürleri, polis memurları ve vatandaşlar katıldı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi