enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
16°C
Adıyaman
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C
Perşembe Açık
25°C

“Altın Plak” ödüllü Janoska Ensemble, 28 Nisan’da Ankara’da

“Altın Plak” ödüllü Janoska Ensemble, 28 Nisan’da Ankara’da
REKLAM ALANI
25.04.2024
0
A+
A-

“Altın Plak” ödüllü Janoska Ensemble, 28 Nisan’da Ankara’da

“Altın Plak” ödüllü Janoska Ensemble 28 Nisan 2024 Pazar akşamı saat 19.00’da Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi’ndeki Ankara Devlet Konservatuvarı Salonu’nda bir konser verecek.

Çalgılarına hakimiyetleri ve doğaçlama yetenekleri ile bilinen grup barok, klasik ve romantik dönem ile 20. Yüzyıl müziklerine getirdikleri kendine has yorumlarıyla “biliniyor.

28 Nisan’da verecekleri konserde J. S. Bach, J. Brahms, Paul McCartney, Dave Brubeck, Astor Piazzolla, Pablo Ziegler , Paganini’nin müziklerine yaptıkları yeni yorumla ve topluluk piyanisti Frantisek Janoska’nın parçalarıyla dinleyici karşısına çıkacaklar.

Grubun biyografisi

Grup üyeleri Ondrej ve Roman Janoska (keman) ile František Jan Janoska (piyano) ve Julius Darvas’tan (kontrbas), altı kuşaktır müzisyen ailelerden geliyor.

Konser biletleri https://biletinial.com/tr-tr/mekan/ankara-devlet-konservatuvari-knsr adresinde üç kategoride 250, 300 ve 400 TL fiyatla satışa sunuldu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi