enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Altın güvenilir liman olmaya devam edecek mi?

Altın güvenilir liman olmaya devam edecek mi?
REKLAM ALANI
03.05.2023
0
A+
A-

Altın yeni yılın ilk dört ayında artırışını sürdürürken, yatırımcılar için güvenilir liman olmaya devam edecek mi? Anneler günü yaklaşırken altın talep görecek mi? Tüm bu soruları Niğde Kuyumcular Derneği Başkanı Raci Tamer Erdem’e sorduk.

Medya Haber Sitesi: Altın fiyatları rekora doğru giderken, güvenilir liman olmaya devam edecek mi?

Erdem: “Altın riski sevmez, piyasada gerginliği sevmez, bu Türkiye için değil, Dünya için de böyledir. Hele hele uzun vadede hiç bir zaman yatırımcısına kaybettirmez. Bu nedenle her zaman güvenilir bir liman olmuştur. Vatandaşlarımız bazan başka yatırımlara yönelse de altın altındır. Yatırımcısına hep kazandırmıştır. Her zaman söylediğim gibi “Altın altındır”.

 

Medya Haber Sitesi: Anneler günü yaklaşırken vatandaşlardan altına talep var mı?

Erdem: “Anneler günü her zaman yoğun geçer. Anne en büyük sevgilidir. Anneler unutulmaz önümüzdeki günlerde satışlar yavaş yavaş hareketlenmeye başlar.

Medya Haber Sitesi: Şu anda güncel altın fiyatları nasıl?

Erdem: “24 ayar gram altının fiyatı 1.360 lira, çeyrek altın 2.260 lira, yarım altın 4.450 lira cumhuriyet altın ise 8.850 lira” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi