enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3415
EURO
34,7857
ALTIN
2.390,02
BIST
10.250,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
19°C
Adıyaman
19°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
21°C

Almanya’da Motosiklet tutkunları DİTİB Camii’nde sezon açtı

Almanya’da Motosiklet tutkunları DİTİB Camii’nde sezon açtı
REKLAM ALANI
20.04.2024
0
A+
A-

Almanya’da Motosiklet tutkunları DİTİB Camii’nde sezon açtı

İlhan Kılıç / Duisburg-BHA

Almanya ve Avrupa’nın farklı şehirlerinden gelen motosiklettutkunları, sezon açılışını Duisburg DİTİB Merkez Camii’ndeyaparak sezonuna büyük bir etkinlik ilemerhabadedi.

800’e yakın motosiklet sürücüsünün bir araya geldiği sezonaçılışında Duisburg DİTİB Merkez Camii Dernek BaşkanıYusuf Aydın, “Rabbim yolunuzu açık eylesin, bela vekazalardan muhafaza eylesin diye dua ederek, motorkullanırken dikkatli ve duyarlı davranmaları, güvenli olmaları, seyir halindeyken fazla hız yapmamaları konusunda da tavsiyelerde bulundu.

Duisburg DİTİB Merkez Camii Din Görevlisi Niyazi Toktarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan dua ile sezonaçılışı yapıldı.

Her yıl farklı yerde planladıkları sezon açılışının, bu yılDuisburg DİTİB Merkez Camii’nde düzenlenmesindenduyduğu memnuniyeti ifade eden motosiklet kullanıcılarıderneği başkanı Zeki Kaman ise, bu imkânı bize sunan evsahibi Duisburg DİTİB Merkez Camii dernek yöneticilerineteşekkür etti.

Duisburg DİTİB Merkez Camii avlusu farklı hacimlerdekimotosikletlerle yoğun ilgi gördü. Toplu olarak fotoğraf da çektiren motor tutkunları, konvoy eşliğinde camiden ayrıldı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi