enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Yağmurlu
14°C
Adıyaman
14°C
Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
22°C
Çarşamba Açık
23°C

Akçakiraz’da Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Akçakiraz’da Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi
REKLAM ALANI
05.02.2024
0
A+
A-

Sıtkı Taşel – BHA –

Yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte Gençlik ve Spor Elazığ İl Müdürlüğü Akçakiraz Gençlik Merkezi’nde, Akçakiraz Belediyesi’nin de destekleriyle etkinlikler başlamıştı.

Akçakiraz Gençlik Merkezi’nde düzenlenmiş olan dart, masa tenisi, langırt, mangala ve havalı hokey turnuvalarında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ödül törenine Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Ayna, belde sakinleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen ödül töreninde dereceye giren isimler şu şekilde;

Dart turnuvasında büyükler birincisi Barış Özgeç, ikincisi Ahmet Mahir Tunç ve küçükler birincisi Elif Sahra Boydak oldu.

Masa tenisi turnuvasında büyükler birincisi Ahmet Mahir Tunç, ikincisi Bilal Yıldırım, üçüncüsü Sara Tunç olurken küçükler birincisi Hira Tunç, ikincisi ise Muhammed Özgeç oldu.

Langırt turnuvasında birinci Sefa Aydoğan, ikinci Barış Özgeç, üçüncü ise Hira Tunç oldu.

Mangala turnuvasında birinci Bilal Yıldırım, ikinci Sefa Aydoğan, üçüncü Şevin Karaaslan oldu.

Havalı hokey turnuvasında ise birinci Mustafa Ayaz, ikinci ise Ahmet Mahir Tunç oldu.

Öte yandan gerçekleştirilen ödül töreninin ardından üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için TYT ve AYT ders kitabı dağıtımı gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Akçakiraz Gençlik Merkezi’nde dereceye giren öğrencilerimizi ve turnuvada emeği olan personellerimizi tebrik ediyoruz. Gençlik merkezimize verdiği desteklerden ve ödül törenine katılımından dolayı Akçakiraz Belediye Başkanı sayın Sabahattin Kaya’ya teşekkür ederiz. Elazığ’ımızda ve tüm tesislerimizde gençlerimiz için çalışmalarımız devam edecektir” denildi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi