enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2741
EURO
34,7590
ALTIN
2.406,22
BIST
10.303,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
24°C
Adıyaman
24°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Akçakale’de Abdülhakim Ayhan Tekrar Aday

Akçakale’de Abdülhakim Ayhan Tekrar Aday
REKLAM ALANI
21.01.2024
0
A+
A-

Şanlıurfa Akçakale ilçesinde tüm aşiretler tarafından sevilen barış elçisi olarak adlandırılan Abdülhakim Ayhan’ın önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden aday olması bölgede büyük bir heyecan uyandırdı.

UTFA-BHA

2009 -2019 yılları arasında Akçakale Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ayhan bölgede ki Huzur ve kardeşlik ortamını tesis ettiğinden ötürü çok seviliyor. Ayhan’ın liderliğinde belediye, altyapı projeleri, sosyal hizmetler ve çevre düzenlemeleri gibi birçok alanda önemli gelişmeler kaydetmiştir.

Ayrıca, Ayhan’ın bölgede yürüttüğü sosyal projeler ve yardım faaliyetleri de halkın takdirini kazanmıştır. Bu nedenle, Ayhan’ın tekrar aday olması bölgedeki insanlar arasında büyük bir umut ve heyecan yaratmıştır.

Halk, Ayhan’ın liderliğindeki belediyenin başarılı projelerine devam etmesi ve bölgenin daha da gelişmesi konusunda umutlu ve destekleyici bir tutum sergilemektedir. Bu durum, bölgede siyasi ve sosyal anlamda olumlu bir atmosfer yaratmıştır. Ayhan’ın adaylığı, Akçakale ilçesindeki halkın birlik ve beraberlik içinde daha aydınlık bir gelecek için umutlanmasını sağladı.

S.Cemal SÜZEROĞLU

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi