enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3334
EURO
35,1194
ALTIN
2.302,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

AK PARTİ SAMSAT İLÇE TEŞKİLATI KURŞUNLANDI

AK PARTİ SAMSAT İLÇE TEŞKİLATI KURŞUNLANDI
REKLAM ALANI
03.03.2015
0
A+
A-

Adıyaman Samsat ilçesinde bir gecede üç yer kurşunlandı. Köy muhtarının evi, Samsat Belediyesi ve Samsat AK PARTİ İlçe teşkilatı kurşunlandı.

Aldığımız bilgiye göre, Adıyaman‘ın Samsat ilçesinde bir gecede 3 yer kurşunlandı. Samsat ilçesi Bağarası köyünde köy muhtarı Nazif Bilgin’in kardeşi Abdurrahman Bilgin’in evine rastgele ateş edildi. Koyu renkli bir otomobille olay yerinden uzaklaşan şüphelileri köy halkı ilçe merkezine kadar takip etti. Şüpheliler, ilçe merkezinde izlerini kaybettirdi.

Otomobille ilçe merkezine gelen ve İl Genel Meclis Üyesi Osman Deniz‘e ait iş yerini kurşunlayan kişiler daha sonra Samsat Belediye Başkanlığı, AK Parti İlçe Başkanlığı ve kahvehanenin bulunduğu bir binanın kuzey ve doğu cephesine ateş ettikten sonra kaçtı.Polis ve jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, otomobilin Adıyaman‘da bir araç kiralama firmasından kiralandığı ortaya çıktı.

Bir açıklama yapan Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, olayı gerçekleştirenler hakkında bir fikri olmadığını, görevlerinin başında olduklarını ve sindirme politikasının kesinlikle başarıya ulaşmayacağını belirterek, olayın faillerinin bir an önce yakalanarak hak ettikleri cezaya çarpılmasını istediklerini söyledi.

Samsat Belediye Başkanı Fırat, kimseyle bir kavgası olmadığını belirterek “Mücadelemizi demokratik yollarla yapıyoruz. En büyük amacımız ilçemize hizmet etmektir. Bu tür olaylar bizi yolumuzdan alıkoyamaz. Görevimizin başındayız ve ilçemize en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Bu olayla ilgili tek temennimiz faillerin bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmeleri ve hak ettikleri cezayı almalarıdır” dedi.

 

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi