enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI
REKLAM ALANI

Adıyaman vekilleri mazbatalarını aldı…

AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat ve Salih Fırat, milletvekilliği mazbatalarını aldılar. Adıyaman Adalet Sarayı’nda Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Şeker tarafından milletvekillerine mazbataları törenle verildi. Mazbata törenine milletvekillerinin yanı sıra İl Başkanı Seyfettin Bilen ve parti yöneticileri katıldı.

Mazbata töreninin ardından AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, seçime ilişkin açıklamalarda bulundu. Ahmet Aydın, “Şehrimizin için, ülkemiz için, milletimizi için inşallah bu mazbatalar hayırlara vesile olur inşallah. AK Parti kurulduğu günden beri milletin istikametinden şaşmadan, hizmetinde olmayı görev addettik. Yeni dönemde yeni Türkiye’nin inşasında milletvekili arkadaşlarımızla birlikte milletin emrinde olacağız. Millet adına milletin sorunlarını çözmek adına görev yapacağız. Türkiye’de sözde ve kararda milletindir. Milli iradeden ve demokrasiden ödün vermiyoruz. Halkamızın verdiği kararı saygıyla karşılıyoruz. Yine bu kararda birinci parti AK Parti çıktı. En yakın rakibine 16 puan fark atarak, AK Parti milletin temsilcisi oldu. 11 seçimdir AK Parti hayatın içerisinde. Dördüncü genel seçiminde milletin umudu olarak çıkıyorsa AK Partisiz siyaset düşünülemez demektir. AK Parti olmadan millete hizmet edilemeyeceği net görülüyor. Milletin verdiği mesajı yetkili kurumumuzda görüşmeye başladık. İlgili organlarımızda mesajı okumaya çalıştık. Parti içi değerlendirmeler yaptık. Sorumluluktan kaçmadan, yine Türkiye’nin menfaatine olan neyse hiçbir kırmızı şart ileri sürmeden bütün oluşumlarla ilgili samimi bir şekilde sürdüreceğiz. Tek kırmızı çizgimiz milletin çıkarı, Türkiye’nin menfaatidir. Sorumluluktan kaçmadık bundan sonrada asla ve asla kaçmayacağız. Tek başına bizimle olmuyor. Muhalefetinde sorumlu siyaset yapması lazım ama maalesef muhalefette bunu görmek mümkün değil. Ana muhalefet, milletvekili sayısını azaltmış, oran olarak düşmüş ancak zafer çığlıkları atıyor. Bizler milletin istikametinden şaşmadan, millet adına faydalı olacak kombinasyon neyse o denklemin içerisinde olacağız. Dün ne söylenmiş olursa olsun, bu gün gelinen noktada millet bir karar verdi. Bu kararın gereği neyse samimi şekilde bütün partiler sorumlu davranmak zorundadır. Bu seçimde galip çıkan AK Parti olmuştur. Kimseye karşı kırmızı çizgimiz yok. Herkese ve her türlü girişime varız. Ülkenin faydasına olacak yeni umut olabilecek bir hükümet denklemi ortaya çıkar. Herkese eşit mesafedeyiz. Ülkenin menfaatini üstün tutan hangi anlayış olursa o sorumluluğu yerine getiririz” dedi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi