enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

AK Parti İl Başkanı Dağtekin’den Cumhurbaşkanlığı Sistemi Açıklaması-Videolu Haber

AK Parti İl Başkanı Dağtekin’den Cumhurbaşkanlığı Sistemi Açıklaması-Videolu Haber
REKLAM ALANI
07.08.2018
0
A+
A-

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, “Türkiye’yi tamamen başkanlığın bir versiyonu olan yeni Cumhurbaşkanlığı sistemiyle Allah’ın izniyle iyi yerlere getireceğiz”

Dağtekin yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinin bir kısım kesimi ürküttüğünü ileri sürdü.

İçinde bulunan coğrafyanın, vatanın, bölgenin beraber duygu, inanç birlikteliği yaşayan insanların emperyalist güçlerin odağı haline geldiğini ifade eden Dağtekin, şunları kaydetti:

”Onların odaklığından da çıkamadık. Olumsuz olarak ne yapabilirlerse bizim coğrafya ile ilgilide yapıyorlar. Coğrafya bir lider edindi. Allah’a hamd olsun Recep Tayyip Erdoğan liderliği onların hepsini ürküttü. Planlarını bozdu. Ama biz bu konu da liderimiz arkasında dimdik duruyoruz. Halk olarak durduk. Parti olarak Allah’ın izni ile bize ne düşüyorsa madem bu halk bize yetkiyi verdi. Bizde çok daha fazla çalışaraktan gayret göstererek halkımızla milletimizle birlik ve beraberlik içinde bütün bu sorunların üstesinden geleceğiz.”

Dağtekin, çalışmaları Türkiye ile sınırlandırmadıklarını vurgulayarak, ”TİKA gibi uluslar arası kuruluşlarımızla birlikte özellikle gönül coğrafyamızın her zaman kendi alanında gözü kulağı olmaya onlarla birlikte dünya’ya beraber bakmaya. Dünyayı beraber görmeye şekillendirmeye kendi inanç değerlerimizi önümüze koymaya hep beraber gayret edeceğiz. Çünkü şunu gördük ki kesinlikle biz birlik olmadan beraberlik olmadan dünya bize rahat huzur yüzü göstermeyecek” dedi.

Birlik ve beraberlikle Türkiye’nin önünde hiçbir gücün duramayacağını belirten Dağtekin, açıklamasına şöyle devam etti:

“Bu arada Afkanistan, Pakistan da iç huzursuzluklar başladı. İran’da ki huzursuzluklar hat safhaya getirildi. Irak’da yine aynısı yapılıyor. Hiçbir yer de olan bütün faaliyetler sıradan değil kendiliğinden değildir. Bunların hepsinin bir proje olduğu hepimiz tarafından bilinmelidir. Biz başlarına yıkmadıkça dim dik durmadıkça kendi ayaklarımız üzerinde durmadıkça Biz biz olmadıkça değerlerimiz baş tacı edilmedikçe biz ötekileşerek biz emperyalizmin kucağına düşerek hatta onlardan kurtuluş mebdedi umarak hiçbir yere varamayız. Zaten bu konuda maşa olan nice çevremizde insanlarda vardır. Bunların maşalığının bitirmenin yolu bizim birlik beraberliğimizdir. Ve bizim geleceğe güvenle bakıp evet ben kendi ayaklarım üzerinde dururum ben başarırım ben ayakta dururum diyebilmektir. Allah milletimizden razı olsun yüzde 52. 5 gibi ciddi rakamla sayın cumhurbaşkanımıza göstermiştir ve inşallah hükümet sistemi modelimizle devlet başkanlığı sistemi olarak revize edildi inşallah bu hem Türkiye’mizin önünü yüz günlük planımız programımız açıklandı yine biz inşallah kısa sürede yerel yönetimler seçimlerinizde bu doğrultuda yenileyip Türkiye’yi tamamen başkanlığın bir versiyonu olan yeni cumhurbaşkanlığı sistemiyle Allah’ın izniyle iyi yerlere getireceğiz buda kendimize olan güvenledir iradeyledir. Bu güven ve iradeyi sarsmaz bir şekilde devam ettirmeliyiz”

https://youtu.be/r2nRMTIGW14

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi