enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5542
EURO
34,8270
ALTIN
2.430,56
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C

Ak Parti Grup Bşk.Vekili Aydın: Adıyaman’ında ”Kanal Adıyaman’ı” Olacak

Ak Parti Grup Bşk.Vekili Aydın: Adıyaman’ında ”Kanal Adıyaman’ı” Olacak
REKLAM ALANI
20.11.2014
0
A+
A-

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Grup Başkan vekili Ahmet Aydın, Milletvekili Salih Fırat ve İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Beşpınar’ı gezdiler. Adıyaman’a Kanal Adıyaman Projesini de gerçekleştiriyoruz. Adıyaman’ın bundan sonra rahat bir nefes alabilecekleri alanların yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz.Vali Demirtaş, Ziyaret Çayı Rekreasyon Projesi kapsamında yapılan tesis ile birlikte Adıyaman’ın rahat bir nefes alacağını belirterek, “Ziyaret Çayı Rekreasyon Projesi kapsamında yaptığımız ikinci tesiste tamamlandı.İlkini geçen yıl yaptığımız tesisin ikincisini de bitirdik.Adıyaman Evi olan bu otantik tesis ile birlikte Adıyaman insanımız hafta sonları, akşamları buraya gelip dinlenebilecekleri yerler yapıyoruz. Adıyaman’da sosyal yaşam alanları az olduğu için vatandaşlarımızın dinlenebilecekleri alanlar bulmakta zorlanıyorlar.Bundan böyle bu tesisimizde hizmet vermeye başlayacak.Temizliğini yaptırdık ve ihalesini yaparak bir işletmeciye vereceğiz. Adıyaman’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KANAL ADIYAMAN’I İNŞA EDİYORUZ ….

Tesisi gezen ve hayran kaldığını ifade eden AK Parti Grup Başkan vekili Ahmet Aydın ”Adıyaman’ı doğudan batısına, kırsaldan şehirlerine kadar yapılabilecek alt ve üst yapıları planlayarak yapıyoruz.Gittiğimiz her yerde AK Partinin mührünü görmek mümkün. Adıyaman’ın yöre selliğini yansıtacak güzel bir yapı inşa edilmiş.Burası tek başına olmayacak.Bütünlük arz eden Ziyaret Çayı Rekreasyon Projesi var.Tabiri caizse ‘Kanal Adıyaman’ı inşa ediyoruz.Ziyaret Çayının baraja döküldüğü yere kadar trapez kalanlarının olacağı, spor ve piknik alanlarının olacağı muazzam bir projeye dönüşüyor. Adım adım bu projeyi yapıyoruz.Bu proje Adıyaman’ımıza hayırlı uğurlu olsun.Göletler yapılacak, hem bir seyir zevki olacak hem de suyla ilgili gezintilerin olacağı yerler yapılacak.Gençlerimizin spor yapabileceği alanlar olacak.İnsanımız rahat nefes alabileceği bir mekana ulaşacak. Alt ve üst yapıyı yaparken, sosyal projelere de ağırlık veriyoruz. Şimdiden hayırlı olsun”dedi.

Adıyaman Ak Parti Milletvekili Salih Fırat ”Adıyaman’daki mesire alanlarının yetersiz olmasından bahsederek, doğal güzelliği olan serin bir mekanda bu tesisin yapılmasının çok güzel bir yatırım olacak. Adıyaman’ımıza hayırlı olsun” dileklerini dile getirdi.

İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ”Valimizin Mahmut Demirtaş’ın gayretli çalışmasıyla tesisin kısa sürede tamamlandı. Muhteşem bir eserin ortaya çıkmasından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”Dedi

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi