enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3307
EURO
35,0310
ALTIN
2.282,61
BIST
8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
19°C
Adıyaman
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C

GRUP BAŞKANVEKİLİ AYDIN, MİLLETVEKİLİ ADAYLARI VE PARTİ KURUCU ÜYELERİYLE BİRARAYA GELDİ

GRUP BAŞKANVEKİLİ AYDIN, MİLLETVEKİLİ ADAYLARI VE PARTİ KURUCU ÜYELERİYLE BİRARAYA GELDİ
REKLAM ALANI

AK Parti Grup Başkanvekili- Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’ın Katılımı ile, AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayları ve  Kurucu Üyeleri  Bir Araya Gelip İstişare Toplantısı Yapıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Kâhta AK Parti kurucu üyeleri ve yöneticileri ile AK Parti Kâhta ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu yemekte bir araya geldi.

Kahta merkezde bir restaurantta düzenlenen yemeğe, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, AK Parti Kâhta İlçe Başkanı Engin Akel, belediye başkan yardımcıları, parti kurucu üyeler, il genel meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu katıldı.

Grup Başkanvekili Aydın, masaları gezerek misafirlerle sohbet etti. Açılış konuşmasını kurucu üyelere ve aday adaylarına teşekkür ederek yapan ilçe başkanı Akel, ” bizler yokken sizler vardınız. Bu partinin hangi koşullar ve hangi zorluklar içersinde kurulduğunu sizler çok iyi biliyoruz,bizler yokken siz vardınız. Sizin her zaman başımızın üzerinde yeriniz var. Bizler bu seçimi sürecini sizlerle birlikte götürmek istiyoruz. Bununda ilk ayağı olan ilk toplantımızı teşkilat binamızda yaptık. Bu akşam hep birlikte Sayın Grup Başkanvekilimiz ile birlikte yemekte bir araya gelelim istedik, kendileri birazdan sizlere hitap edecekler. Sürecin ne kadar kritik olduğunu anlatmaya gerek yok sizler çok iyi biliyorsunuz. Hepimiz görüyoruz ve yaşıyoruz. Davete gerek siz zaten gerekeni yapıyorsunuz. Bu parti hepimizin partisidir. Hasbelkader dün sizler vardınız bugün bizler varız aslolan bu davadır, bu yoldur, bu misyondur. Rabbim Bizleri bu yoldan ayırmasın, birliğimizi,beraberliğimizi, kardeşliğimi bozmasın inşallah“dedi.

Grup Başkanvekili Ahmet Aydın yaptığı konuşmasında şunları söyledi,”çok değerli dava arkadaşlarımız, yol arkadaşlarımız bu güzel müstesna akşamda siz arkadaşlarımla beraber olmak bizleri ziyadesi ile memnun etti. Bu vesile ile ben ilçe başkanımıza, teşkilat yöneticilerine ve bu partinin esas sahiplerine sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun, iyi ki varsınız, iyi ki buradasınız iyi ki beraber bu kutlu yolda bu davanın birer neferi olarak yolumuza devam ediyoruz. Tabi burada akşam birlikte çalıştığımız eski arkadaşlarımızı görünce çok duygulandım. Partimizin kurulduğu o ilk günlerde o zorlu süreçlerde hep birlikte çok sıkıntılar geçirdik. Birlikte birçok badireler atlattık. Tabi sizleri görünce duygulandım, AK Parti diye bir parti kurulacak, Recep Tayyip Erdoğan çıkacak parti kuracak bir kurtuluş reçetesi olarak insanların gönlünde taht kuracak Türkiye’yi bu günlere taşıyacak deselerdi belkide kimse inanmayacaktı. Partimizin kapatılmak istendiği süreci hepiniz biliyorsunuz, milletle birlikte değil millete karşı, şer ocakları, e-muhtıralarla, darbe girişimleriyle, Gezi ile ,17–25 Aralıklarla ,Kobani bahanesi gibi birçok kez şer güçlerin milletin iradesine yönelik girişimleri ile karşılaştık. Ama çok şükür sizlerin duası ve desteği ile, sizlerle birlikte gayretli, samimi yürüyüşümüz, ihlasımız milletle birlikte siyaset tarzımız bu günlere kadar geldi. Sizler bu partinin yapı taşlarısınız, sizler bu partinin iskeletisiniz, omurgasınız, sizler bu partinin iskeletisiniz, dava adamısınız.

AK PARTİ FİLİSTİN’İN , MAZLUMUN UMUDU OLDU.

Bizler Filistinin, mazlumun umudu olduk. Ümmet meselesi bu kutlu yolda istikrar ve güveni tesis ettik. Terör konusunda yaptıklarımız, ekonomi, eğitimde reform için güçlü bir iktidar gerektirir. Terörle arasına mesafe koyamayanlar sırtını örgüte dayayanlara bu devlet teslim edilemez. AK Partisiz bir siyaset mümkün değil 1 Kasım seçimleri istiklalin, istikbalin, kardeşliğin temellerinin atılacağı bir seçim olacaktır. 7 Haziranın kazası oldu ama 1 Kasımın kazası da olmayacak. Bu resme bakmak lazım, oyunları görmek lazım. Bugün Kâhta’da esnafımızı gezdik. İnanın insanlarımız neyin nasıl olduğunu bizlerden çok iyi biliyor. Halkımızın bizlere ilgisi ve samimi yaklaşımı bizleri ziyadesi ile memnun etti. Kâhta her zaman AK Partiye büyük destekler verdi vermeye de devam edecek. İnanıyorum ki 1 Kasım da bu desteğini daha fazla artırarak AK Partiye, partisine sahip çıkacaktır. İnşallah hep birlikte omuz omuza vererek bu seçimde halkımızın ve ümmetin umudu olan AK Partiyi Adıyaman’da 5–0,Türkiye’de tek başına iktidar yapacağız. Ben hepinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız, iyi ki buradasınız ”dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi