enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5658
EURO
34,9692
ALTIN
2.418,00
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

AK PARTİ ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI: VİLDAN TANIK

07.03.2015
0
A+
A-

T.B.M.M’de yıllardır görev yapan Vildan TANIK  AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı oldu. Aslen Adıyaman Kahta’lı olan Sayın TANIK, yıllarca İlçede değişik idari görevlerde bulunan eğitimci bir babanın kızı. T.B.M.M’ne giden her Adıyamanlının adresi, yardımsever ve işleri koşturan kişiliğe sahip olmasıyla tanınan Vildan TANIK gerek bürokrasi gerekse Ankara’daki çevresi ve tecrübesiyle adından söz ettiriyor.

Vildan TANIK’ın Öz geçmişi:                       

05.1969 yılında Adıyaman’ın Kâhta İlçesinde doğdum. İlk, Orta (İmam Hatip) ve Lise tahsilimi Kâhta’da tamamladıktan sonra; A.Ü. Kütahya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden, 1992 yılında mezun oldum.

Eylül 1993’te Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekili Danışmanı olarak iş hayatına başladım. Ağustos 1994’te de Başbakanlık’ta, İnsan Haklarından Sorumlu Devlet Bakanlığı’na Özel Kalem Müdürü olarak atandım.

Kasım 2002’de AK Partinin iktidar olmasıyla; AK Parti Genel Merkezi Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığında yaklaşık 7 yıl Başkan Danışmanı ve Özel Kalem Müdürü olarak görev yaptım.

21 yıllık çalışma hayatım süresince memleketim olan Adıyaman ve Adıyamanlı hemşehrilerime gücüm oranında hizmet etmeyi, katkı sunmayı şiar edindim. Bu nedenle de daha önceki genel seçimlerde AK Partiden Adıyaman Milletvekili Aday Adayı oldum.

Haziran 2011 Genel seçimlerinden sonra Kurumum olan T. B. M. M. ’de Dış İlişkiler ve Protokol Başkanlığında çalışmaktayım.

Kâhta’da yaşayan 6 çocuklu bir aileye mensup olup, bekar, orta düzeyde İngilizce, iyi düzeyde de Kürtçe bilmekteyim.

 

 

AK PARTİ ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI VİLDAN TANIK’IN

GÜNDEME DAİR AÇIKLAMASI:

 

Temayül yoklamalarında güçlü Türkiye’miz ve güçlü demokrasimiz için çalışan Ak Parti Teşkilatına, oy kullanan değerli delegelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür eder, daha güçlü bir Türkiye için el ele verip emek veren herkesi tebrik ederim.

Silahların Bırakılması ve Çözüm Süreci

Çözüm sürecinde gelinen noktada silahların bırakılması önemli bir beklentiydi,

Hükumetin cesur adımlarla yürüttüğü çözüm süreci meyvesini veriyor.  Silahların bırakılması, akan gözyaşlarının silinmesi adına çok önemli bir atılımdı. Çağrı potansiyel olarak Türkiye ekonomisi için oldukça pozitif bir etki yapacaktır. Bu çağrıyla birlikte dikkate değer bir barış kazanımı oluşacaktır.

Ramazan Fırat cinayetinin üstündeki sır perdesi kalkmalı

Bir üniversiteli kardeşimizin, hemşiremizin hunharca katledilmesini telin ediyor, bu cinayetin üstündeki sır perdesinin aralanması için gerekli çalışmaların ivedilikle yapılmasını diliyorum. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyor, kendisine Allah’tan rahmet diliyorum.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi