enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5872
EURO
34,7956
ALTIN
2.497,71
BIST
9.453,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
23°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

AK PARTİ ADIYAMAN EKM, ENGELLERİ KALDIRIYOR

Ak Parti Adıyaman Engelli Koordinasyon Merkezi EKM tarafından ihtiyacı olan engellilere tekerlekli sandalye dağıtıldı…
AK Parti Adıyaman İl Teşkilatı Engelli Koordinasyon Merkezi tarafından, Adıyaman merkezde Suriyeli Muaz Ganmuştame, Kahta ilçesinde Mehmet yiğit, Samsat ilçesinde Ayşe Kuştepe’ye tekerlekli sandalye verdi.
AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı ve Kahta Gazeteciler Cemiyeti sosyal İşlerden Sorumlu  Başkan Yardımcısı Bülent Buğday, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu, Kahta Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Serkan Aslan, Kahta Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri İ. Halil Armağan, Kahta Gazeteciler Cemiyeti yönetim Kurulu Üyesi M. Reşat Kaçan  sandalyeleri sahiplerine teslim etti.
AK Parti Adıyaman İl Başkanı Bilen, “Vicdanı bir muhasebe içerisine girmemiz gerekiyor. Partimizin 2005 yılından itibaren yasal düzenleme ile birlikte engelliler ve yaşlılar yeni bir statü kazandılar. Karınca kararınca imkanlar dahilinde partimizin sosyal faaliyetleri devam ediyor. Bu gün kardeşimiz için buradayız. Engelliler Koordinasyon Merkezine teşekkür ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızın bu konuya duyarlı olmalarını istiyoruz. Her an, her daim düşkünün yanında olacağız. Bu bizim insanı ve İslami görevimizdir. Toplumumuzun kaynaşmasını yardımlaşmasını el birliği ile toplumsal sorunları çözmek için çalışacağız. Bütün engellilerimizin engellerini gidermek adına gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.
Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Bülent Buğday,  “Bende bir engelli babasıyım dolayısıyla bu yardımların bendeki anlamı bende daha da farklı. Hayırsever kardeşlerimiz sayesinde bu yardımları gerçekleştiriyoruz. AK Parti iktidarında 2005 yılında çıkartılan engelliler yasası, engellilerimiz için milat olmuştur. Daha önceki dönemlerde kaderleriyle baş başa bırakılan engellilerimiz bugün, gün ışığıyla bütünleşmiş ve hayatın her alanında mücadelelerini sürdürmektedir. Ak Parti engelli ve yaşlılarımızın yaşam koşullarını iyileştirip, hayatın her alanında işlevsel bir eşitlik ve özgürlüğü de teneffüs edebilmeleri için reform niteliğinde bir çok düzenlemeyi hayata geçirmiştir. Tohum toprağa, engelliler topluma emanettir. Engelliler toplumun aynasıdır. Bugün üç emanetimizi hayata katmada sevindirmemiz, Adıyaman’da farkındalık oluşturacaktır” dedi…

Daha sonra getirilen sandalyeler sahiplerine verildi…

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi