enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3609
EURO
34,6755
ALTIN
2.408,97
BIST
10.094,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’tan “Gazze” tepkisi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’tan “Gazze” tepkisi
REKLAM ALANI
22.12.2023
0
A+
A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’tan “Gazze” tepkisi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde, kültür ve gönül coğrafyasında önemli bir yeri olan Elazığ’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başladı. Kentte yapılan başarılı hizmetlerin AK Parti’nin belediyecilik anlayışını göstermesi bakımından önemli olduğunu ifade eden Göktaş, yerel seçimlerle ilgili çalışmanın önemine de vurgu yaptı.

Konuşmasında İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına da tepki gösteren Göktaş, “Adeta açık hava hapishanesine dönüşen Gazze’de gerçekleştirilen soykırım yüreğimizi parçalıyor. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hem uluslararası boyutta hem de ikili ilişkilerde sürekli bu konuyu gündeme getiriyoruz. Ateşkesin sağlanması, insani yardımların yerine ulaştırılmasına yönelik pek çok girişimde bulunuyoruz” diye konuştu.

Bakanlık olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde, Filistinli hasta, yaralı ve kimsesiz çocukların Türkiye’ye getirilmesine yönelik çalışmalara devam ettiklerini belirten Göktaş, daha önce de Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yetim kalan Ukraynalı çocuklara yardım eli uzattıklarını hatırlattı.

Göktaş, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde öyle bir ülkeyiz ki nerede bir mazlum var Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımız orada. Filistin’deki, Gazze’deki çocuklarımızı, kadınlarımızı da unutmadık, unutmuyoruz. Maalesef orada katledilen insanlar televizyonlarda birer rakam olarak ifade edilip geçiliyor halbuki onlar birer can, birer insan” dedi.

Filistinli, Gazzeli kadın ve çocukların yalnız olmadığını bir kez daha vurgulayan Göktaş, “Bizler her zaman olduğu gibi onlara sahip çıkmayı sürdüreceğiz ” ifadesini kullandı.

Bakan Göktaş, daha sonra Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, personelle bir araya geldi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi