enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

AHBVÜ Turizm Fakültesinden Geleneksel Kariyer Günleri Etkinliği

AHBVÜ Turizm Fakültesinden Geleneksel Kariyer Günleri Etkinliği
REKLAM ALANI
18.02.2024
0
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan MUMCU, Genç Turizmcilerle buluşacak.

Öğrencilerin iş hayatına hazırlanmaları, staj yeri bulmaları ve meslekleriyle ilgili kurumlar ile birebir iletişimde bulunabilmeleri konularında yardımcı olabilmek amacıyla Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde 22 Şubat 2024 tarihinde saat 10.00-17.00 saatleri arasında ‘Kariyer Günleri Etkinlikleri’ düzenlenecek.

ANKARA-BHA

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi bünyesinde geleneksel olarak her sene düzenlenen ve yoğun katılım sağlanan ‘Kariyer Günleri Etkinlikleri’nde sektör ile bağlantılı kamu kurumları, konaklama işletmeleri, yiyecek-içecek işletmeleri ve rekreasyon işletmeleri yer alacaktır. İşletmeler tanıtım ve tanışma stantları açarak deneyimlerini öğrencilerle paylaşacaklardır.

Turizm Fakültesi’nin yaklaşık 1800 öğrencisinin yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı’nın Ankara ve çevre illerindeki turizmle bağlantılı bölümü bulunan Mesleki Teknik Anadolu Liseleri de etkinliğe katılım sağlayacaktır.

Kariyer Günü Etkinlikleri’nin saat 10.00’da Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nin Gölbaşı Kampüsünde bulunan Turizm Fakültesi’nde yapılacak açılışına T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı ve Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Gürsel Baran da katılarak açılışta konuşmacı olarak yer alacaktır.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi