enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5226
EURO
34,9004
ALTIN
2.430,41
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

Adıyaman’lı İş İnsanı Karahan’dan 1000 Aileye Ramazan Kumanyası

Adıyaman’lı İş İnsanı Karahan’dan 1000 Aileye Ramazan Kumanyası
REKLAM ALANI

Siyasetçi-İş İnsanı Sinan Karahan, Adıyaman ve ilçelerde Ramazan nedeniyle bin aileye gıda yardımında bulundu.

Adıyamanlı Siyasetçi-İş İnsanı Sinan Karahan, sürdürdüğü yardım çalışmalarında Ramazan ayı nedeniyle Adıyaman ve ilçelerde tespit ettiği ihtiyaç sahibi bin aileye Ramazan kumanyası dağıttı.
Siyasetçi-İş İnsanı Karahan, tarafından ilçede maddi durumu iyi olmayan aileler tespit edilerek hazırlanan bin koli vatandaşlara dağıtıldı.
Türkiye’nin ekonomik sıkıntılı günler geçirdiğini ve bu Ramazan ayında da yine ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak için yardım kolileri dağıtımı gerçekleştirdiklerini aktaran Siyasetçi-İş İnsanı Karahan,”Zor süreçten geçtiğimiz bu dönemde ihtiyaç sahibi ailelerimize bin koli gıda yardımında bulunduk. Ramazan ayının yardımlaşma ve paylaşma duygusuyla imkanlarımız doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine bir nebze de olsa faydamız dokunsun istedik. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Ramazan ayında yardımlarımızı artırarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştık. Adıyaman ve ilçelerimizde ihtiyaç sahibi ailelere 1000 adet yardım kolisi dağıttık ve dağıtmaya devam edeceğiz. Elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum”dedi.
Yardım kolilerini alan vatandaşlar, Karahan’a bu mübarek günde yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşekkür ettiler.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi