enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5474
EURO
34,9987
ALTIN
2.434,94
BIST
9.766,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Adıyaman’da Engellilerin Yüzü Güldü

Adıyaman’da Engellilerin Yüzü Güldü
REKLAM ALANI
29.09.2015
0
A+
A-

Engellilerin Yüzü Güldü

Adıyaman Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini yürüten TOGEM koordinatörlüğünde 10 engelliye tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Adıyamanlı hayırsever işadamı Hasan Taşar tarafından Adıyaman Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM)’ne dağıtılmak üzere gönderilen tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırıldı.

Engellilere yönelik yaptığı yardımlarla bilinen Adıyamanlı hayırsever işadamı Hasan Taşar tarafından gönderilen tekerlekli sandalyeleri dağıtmak için daha önceden belirlenen evlere giden Adıyaman Belediyesi Başkan Yardımcısı M. Sait Kutlu, Belediye Meclis Üyeleri Abdurrahman Karayılan ile Abdurrahman Gürbüzcan ve TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş, 10 engelliye tekerlekli sandalyeyi kendi elleriyle teslim etti.

İlk olarak iki çocuğu yürüme engelli olan Öztekin ailesini ziyaret eden heyet burada, küçük yaşta geçirdikleri rahatsızlıklardan dolayı engelli kalan 36 yaşındaki İ. Halil Öztekin ile 28 yaşındaki Emine Öztekin kardeşlerin mutluluğuna ortak oldular. Tekerlekli sandalyeye kavuşmanın mutluluğunu yaşayan İ. Halil Öztekin, kendisine bu desteği sağlayana işadamı Hasan Taşar’a ve Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür etti.

TOGEM’in engellilere yönelik sürdürdüğü yardımlara dikkat çeken ve bu konuda kendilerine destek olan hayırsever işadamı Hasan Taşar’a teşekkür eden Adıyaman Belediyesi Başkan Yardımcısı M. Sait Kutlu ise yaptığı konuşmada, “İstanbul’da yaşayan hayırsever hemşerimiz Hasan Taşar tarafından engelli kardeşlerimize dağıtılmak üzere gönderilen tekerlekli sandalyeleri Toplumsal Gelişim Merkezimiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

TOGEM tarafından toplamda 10 engelliye tekerlekli sandalye dağıtıldı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi