enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6013
EURO
34,8092
ALTIN
2.492,47
BIST
9.508,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

ADIYAMAN VALİSİ NURULLAH NACİ KALKANCI’NIN “15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ” MESAJI

ADIYAMAN VALİSİ NURULLAH NACİ KALKANCI’NIN “15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ” MESAJI
REKLAM ALANI
14.07.2017
0
A+
A-

15 Temmuz 2016 tarihinde, terör örgütü FETÖ/PDY tarafından aziz milletimizin iradesi hiçe sayılarak, demokrasimize ve milletimize karşı girişilen hain kalkışma, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın üstün liderliğinin sevk ve idaresinde, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın ve Hükümetimizin kararlı duruşu, tarihi şan ve şerefle dolu aziz milletimizin demokrasimize ve hukukuna sahip çıkışı, vatanperver asker ve güvenlik güçlerimizin direnişi sayesinde bertaraf edilmiştir.

​15 Temmuz gecesi Türk milleti hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir.

O meş’um gece tüm yurtta olduğu gibi Adıyaman’da da halkımız, hiçbir ayrım gözetmeden yek vücut halinde gece gündüz demeden meydanları doldurarak şanlı bir direniş sergilemiştir. Bu asil duruş nesiller boyu unutulmayacak ve tarihe altın harflerle geçecektir. O karanlık gecede Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla sokaklara inerek, demokrasisine, devletine ve mukaddesatına yönelen bu beyhude girişime en güzel cevabı veren Adıyamanlı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

15 Temmuz’la beraber yakaladığımız birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu koruyup geliştirmenin yoğun çaba ve gayreti içinde olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Allah 15 Temmuz’u bir daha bu millete yaşatmasın.

Bu duygularla, 15 Temmuz kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi