enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3833
EURO
35,0293
ALTIN
2.326,93
BIST
9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

ADIYAMAN VALİSİ ABDULLAH ERİN’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

ADIYAMAN VALİSİ ABDULLAH ERİN’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
26.06.2017
0
A+
A-

Rahmet, mağfiret, merhamet ve bereket ayı olan bir Ramazan-ı Şerif’i daha geride bırakırken sevgi, saygı muhabbetle kucaklaşacağımız ve yeni umutların güç bulacağı bir bayramı daha idrak etmenin sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.

Bu vesileyle, Adıyamanlı kardeşlerimin, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularla tebrik ediyorum.

Bu Ramazan ayını da ülkemizde meydana gelen terör olayları ve Suriye başta olmak üzere birçok ülkedeki Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntılar nedeniyle buruk ve hüzünlü bir şekilde uğurlamış olduk. Bayramın huzur ve bereketinin yaşanan bütün bu sıkıntıların, ızdırabın ve acıların son bulmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Bizler ülkemizde ve bölgemizde oynanan oyunlar ve sahnelenmeye çalışılan senaryoların artık farkındayız. Bin yıldır bir arada yaşayan, ortak kadere ve mefkureye sahip kardeşleri birbirine düşürmeye ve aziz şehitlerimizin kanı ile tescillenen bu kutsal vatan topraklarına göz diken karanlık odaklar ve onların taşeronu olan terör örgütleri Allah’ın yardımıyla asla emellerine ulaşamayacaklardır. Bu vesile ile bu uğurda mücadele ederken şehit olan tüm kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet ve mağfiret dilerken, gazilerimize de sağlık ve afiyet temenni ediyorum.

Millet olarak tarih boyunca sergilediğimiz birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik ruhuna en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde Ramazan’ı şerif ve takip eden Ramazan Bayramının manevi iklimi, arınmışlığı ve enerjisinden istifade ederek, bizden sonraki nesillere şimdiden daha güçlü, daha istikrarlı, daha zengin bir ülke bırakma idealini canlı tutarak ve bıkmadan yorulmadan sürekli çalışmayı temel ilke haline getirerek, engellemelere aldırış etmeden umutla ve inançla yolumuza devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Adıyamanlı hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Bayramını kutluyor, bayram vesilesiyle ayrıca bütün vatandaşlarımızın trafik kurallarına riayet etmeleri ve bayram sevincinin acıya dönüştürecek her türlü davranıştan uzak durmalarını istirham ediyor, Ramazan Bayramının ilimize, ülkemize ve bütün İslam dünyasına huzur, refah ve selamet getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi