enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C

ADIYAMAN VALİLİĞİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE ​MALZEME DESTEĞİ

ADIYAMAN VALİLİĞİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE ​MALZEME DESTEĞİ
REKLAM ALANI
05.01.2016
0
A+
A-

 Adıyaman Valiliği, sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmayı sürdürüyor.

  
Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi tarafından merkez ve ilçelerde birinci ve ikinci amatör kümede mücadele eden 33 spor kulübüne malzeme dağıtımı yapıldı.
İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Doğan, Özel İdare İnsan Kaynakları Şube Müdürü Hüseyin Kızılgül, ASKF Başkanı Cenap Taşkın ile birinci ve ikinci amatör kümede mücadele eden spor kulüplerinin başkan ve temsilcileri katıldı.
Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi olarak amatör spor kulüplerine her yıl düzenli olarak spor malzemesi desteğinde bulunduklarını kaydeden Vali Mahmut Demirtaş,”Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit bir görevi olan amatör spor kulüplerine desteklerimiz devam ediyor. Amatör sporcuların çalışma koşullarını iyileştirilerek sporun yaygınlaştırılması yoluyla gençlerin hem kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına hem de geleceğin sporcularının yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla bugün Valiliğimiz İl Özel İdaresince ilimizde birinci ve ikinci amatör kümede mücadele eden 33 amatör spor kulübüne 600 yağmurluk, 270 adet krampon ve 70 adet futbol topu dağıtacağız. Sporcu kardeşlerimizin bu malzemeleri güle güle kullanmalarını diliyorum. Spor malzemelerinin alınmasında ve ödenek konulması noktasında emeği geçen İl Genel Meclisi Başkanımıza, İl Genel Meclis Üyelerine, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Adıyaman İl Temsilcisi Cenap Taşkın ise, Adıyaman’da amatör spora ve sporcuya desteklerini her yıl artırarak devam ettiren Vali Mahmut Demirtaş’a ve Milletvekillerine teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Vali Mahmut Demirtaş, Amatör Spor Kulüplerine alınan malzemelerin dağıtımını yaptı.
 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi