enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5209
EURO
34,8509
ALTIN
2.489,09
BIST
9.524,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

Adıyaman Travel Turkey’de

Adıyaman Travel Turkey’de
REKLAM ALANI
05.12.2014
0
A+
A-

Türkiye’nin turizm alanındaki en büyük organizasyonlarından biri olan Travel Turkey, 8. kez kapılarını açtı. 30 değişik ülkeden yerli ve yabancı 900’den fazla katılımcının yer aldığı fuarda, partner il olan Adıyaman, eşsiz tarihi geçmişi, doğal ve kültürel zenginliği ile Travel Turkey’e damgasını bastı.

30 değişik ülkeden turizm profesyonellerini bir araya getiren fuarın en renkli standı Adıyaman’ın oldu. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın ev sahipliği yaptığı stant ziyaretçi akınına uğrarken, Adıyaman standında sergilenen Hacivat-Karagöz gösterisi ile efsanevi Paris güzellik tanrıçası ve Helen kıyafetli görevlilerin karşılaşması da ilgi çeken ayrıntılardan birisi oldu.

Adıyaman Halkoyunları Ekibinin sunduğu birbirinden muhteşem gösteriler İzmir’deki fuar alanını adeta inleterek, büyük beğeni topladı. Vali Mahmut Demirtaş, bütün misafirlerini 330 metre karelik standa oluşturulan şark köşesinde ağırlayarak, katılımcılara çiğköfte, meşhur kervansaray kahvesi ile peynirli helva ikram etti.

Türkiye turizminin en prestijli etkinliklerinden biri olan Travel Turkey İzmir Fuarında ayrıca, Adıyamanlı turizmciler turizm profesyonelleri ile verimli iş görüşmeleri ve anlaşmalar gerçekleştirerek, eşsiz bir buluşma ortamı yaratıldı.

Tarihi süreç içerisinde bugün kadar bir çok medeniyete harman olmuş Adıyaman’ın sahip olduğu kültür ve turizm potansiyelini dört gün boyunca en iyi şekilde Travel Turkey İzmir Fuarında tanıtmaya çalışacaklarını vurgulayan Vali Mahmut Demirtaş, “Adıyaman misafirperver insanları, tarihi ve kültürel birikimi, doğal güzellikleri, eşsiz tarihi mekanları, arkeolojik ören yerleri ve gelişmesini sürdüren alt yapısıyla turizm sektöründe istikbal vaad eden bir ilimizdir. Adıyaman’ın sahip olduğu tüm bu güzellikleri Travel Turkey İzmir Fuarında 4 gün boyunca en iyi şekilde tanıtmaya ve anlatmaya çalışacağız”dedi.

Fuarın onur konuğu Adıyaman standını İzmir Valisi Mustafa Toprak, Adana Valisi Mustafa Büyük,  Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Muğla Valisi Amir Çiçek, Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Prof. Dr. Ahmet Maranki, birçok ilin belediye başkanı, İzmir’deki Adıyamanlılar ile çok sayıda yerli ve yabancı katılımcı ziyaret etti.

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi