enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3355
EURO
35,1531
ALTIN
2.241,72
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
15°C
Adıyaman
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Yağmurlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
13°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Çok Bulutlu
12°C

ADIYAMAN KOBİ’LERE TOBB DESTEKLİ ” NEFES KREDİSİ”

ADIYAMAN KOBİ’LERE TOBB DESTEKLİ ” NEFES KREDİSİ”
REKLAM ALANI

Adıyamanlı KOBİ’lere TOBB Destekli “Nefes Kredisi”

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mustafa Uslu, TOBB tarafından Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere hayata geçirilen “Nefes Kredisi’ne başvuruların başladığını bildirdi.

ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Adıyaman’daki KOBİ’lerin ve Oda üyelerinin krediye erişimi için TOBB’un kaynak aktardığını, bunun karşılığında Denizbank ve Ziraat Bankası’nda üyelerin kullanımına sunulmak üzere düşük faizli kredi fonu yaratıldığını kaydetti.

KOBİ’lerin Nefes Kredisi’ne başvurabilmeleri için öncelikle ATSO’ya gelerek “TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir” ibaresini içeren Faaliyet Belgesi almaları gerektiğini belirten Başkan Mustafa Uslu, şunları kaydetti; “Ülkemiz ekonomisinde önemli yer tutan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere; TOBB Nefes Kredisi’ adı altında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş. ile Birliğimiz arasında protokol imzalandı. Kredi, 12 ay vade üzerinden ve aylık eşit taksitler halinde kullandırılacak olup, vadenin uzatılması veya kısaltılması mümkün olmayacak. Kredinin brüt faiz oranı aylık % 0,825, yıllık % 9,90’dır. Kredi azami limiti 50.000 TL’dir. Kredinin teminatı % 85 oranında Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaleti ile, kalan %15’lik kısım ise ilgili bankanın mevcut kredi teamülleri çerçevesinde şekillenecektir.

Protokol gereği, kredi değerlendirme sürecinde Odamız’ın kredi onayına ilişkin herhangi bir etkisi ve referans olma durumu olmayacaktır.

KOBİ’lerin Nefes Kredisi’ne başvurabilmeleri için öncelikle Odamıza gelerek “TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir” ibaresini içeren Faaliyet Belgesi almaları, daha sonra üyelerimizin Ziraat Bankası veya Denizbank’ın herhangi bir şubesine giderek bankanın talep edeceği kredi evrakları ile söz konusu krediye müracaat etmeleri gerekmektedir.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi