enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4208
EURO
34,6292
ALTIN
2.494,86
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

‘Adıyaman’ dergisinin yeni sayısı okuyucularla buluştu

‘Adıyaman’ dergisinin yeni sayısı okuyucularla buluştu
REKLAM ALANI
30.05.2022
0
A+
A-

Adıyaman Belediyesi tarafından hazırlanan kültür-sanat dergisi ‘Adıyaman’ üçüncü sayısıyla okuyucularıyla buluştu.

Adıyaman Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve birbirinden önemli Adıyamanlı yazarlar tarafından hazırlanan kültür, sanat ve edebiyat dergisi ‘Adıyaman’ üçüncü sayısı ile okuyucularının beğenisine sunuldu.
İlk iki sayısında Adıyaman’ın değerlerine yer verilen derginin son sayısı da tıpkı ilk iki sayıdaki gibi Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın sunuş yazısıyla başlıyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İskender Korkut’un röportajıyla zenginleştirilen dergi, Ebubekir Aytekin, Prof. Dr. Muhammet Fatih Alkayış, Mehmet Tepe, Mehmet Özger, Mehmet Yılmaz, Necati Atar, Mehmet Sümer, Hamza Çelenk, Sırrı Özbek, Abdulvehap Ballı, Ahmet Tepe, Ahmet Saygı, Mehmet Hasan Bereket, Hikmet Kızıl, Suat Tekin, Ozan Duymaz ve Ferit Gölgül gibi usta yazarlar ve sanatçıların eserleriyle yine dolu dolu bir şekilde yayımlanan dergi okuyucular tarafından da çok beğenildi.
Adıyaman Belediyesi’nin de bazı önemli çalışmalarına yer verilen dergi ücretsiz olarak dağıtılıyor.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi