enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5244
EURO
34,7436
ALTIN
2.492,99
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
23°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

ADIYAMAN-BOZOVA ARASI DUBLE YOL ÇALIŞMALARINDA SONA DOĞRU

ADIYAMAN-BOZOVA ARASI DUBLE YOL ÇALIŞMALARINDA SONA DOĞRU
REKLAM ALANI
27.10.2015
0
A+
A-

ADIYAMAN-BOZOVA ARASI DUBLE YOL ÇALIŞMALARINDA SONA DOĞRU

Vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla Adıyaman ile Şanlıurfa Bozova ilçesi arası başlatılan duble yol çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Yüklenici firmanın çalışmalarını sürdürdüğü 33 km’lik yolun 2016 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman-Bozova arasında yürütülen duble yol çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman ile Şanlıurfa’yı bağlayan önemli yollardan biri olan Adıyaman-Bozova duble yol çalışmaları kapsamında yol genişletme ve sanat yapıları çalışması devam ediyor. Yolda yaklaşık 1 Milyon metreküplük kazı dolgu çalışması yapılacak. Proje kapsamında, Adıyaman-Şanlıurfa güzergâhı üzerinde birçok köy ve mezra bağlantısının bulunması sebebiyle 13 adet kavşak yeri uygulanacak. Ayrıca, bölge trafiğinin akışını engellememek amacıyla güzergâhın her iki yönündeki ulaşımının sağlanması için 9×5 ebadında altgeçit yapılması planlanmakta.

Çalışmaların sürdüğü yolda incelemelerde bulunan Vali Mahmut Demirtaş, “33 metre genişliğinde, üç gidiş ve üç geliş olmak üzere toplam 6 şeritli olacak yolun hizmete girmesiyle Şanlıurfa ile Adıyaman arasında önemli bir geçiş sağlanacaktır. Şu anda çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor. Yolun takipçisiyiz. Umarım yolu en kısa sürede tamamlar ve vatandaşlarımızın hizmetine sunarız. Yolun tamamlanmasıyla zaman ve yakıt tasarrufu sağlanarak ilimizin ulaşım standardı daha yüksek bir seviyeye çıkarılacaktır. Buda ilimizin kalkınma hamlesine önemli katkılar sunacaktır”dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi