enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
ALTIN
2.302,59
BIST
9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

ADIYAMAN BELEDİYESİNDEN SURİYELİ ÖĞRENCİLERE YARDIM

ADIYAMAN BELEDİYESİNDEN SURİYELİ ÖĞRENCİLERE YARDIM
REKLAM ALANI
21.12.2015
0
A+
A-

 

Adıyaman Belediyesi’nden Suriyeli Öğrencilere Yardım

Adıyaman Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren TOGEM tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Atatürk İlköğretim Okulu’nda Suriyeli öğrenciler için oluşturulan okulda okuyan öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımında bulunuldu.

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını yürüten Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) tarafından ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlar tüm hızıyla devam ediyor.

Adıyaman Belediyesi TOGEM, Adıyaman Atatürk İlköğretim Okulu bünyesinde Suriyeliler için oluşturulan okuldaki öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımında bulunuldu. Yardım programına Adıyaman Belediyesi Meclis Üyeleri Abdurrahman Karayılan, Mahmut Karaman ve Abdurrahman Gürbüzcan, Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İskender Korkut ile TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş katıldı.

Program sonunda konuşan TOGEM Koordinatörü Delibaş yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Eğitim vazgeçilmez bir hizmettir. Bugün TOGEM olarak bizde bu konuda küçük de olsa bir katkıda bulunmak amacıyla bu organizasyonu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Suriyeli öğrenci kardeşlerimiz için küçük bir hediye paketi hazırladık ve meclis üyelerimiz ve birim müdürümüz ile birlikte bu hediyelerimizi minik kardeşlerimize dağıttık. Dileğimiz bir an önce Suriye’deki savaşın sona ermesi ve bu kardeşlerimizin kendi ülkelerinde, barış ve huzur içerisinde eğitimlerini sürdürmesidir. Bizi bugün Türkçe şarkılarla karşılayan bu güzel kardeşlerimize ve eğitmenlerine çok teşekkür ediyorum.” Dedi. 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi