enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5939
EURO
34,7885
ALTIN
2.416,65
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Çok Bulutlu
30°C
Cuma Çok Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C

ADIYAMAN BELEDİYE BAŞKANI KUTLU’DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

ADIYAMAN BELEDİYE BAŞKANI KUTLU’DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
REKLAM ALANI

Başkan Kutlu’dan Mevlid Kandili Mesajı 

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in doğumunun 1444. yıldönümü vesilesiyle 22 Aralık Salı günü idrak edeceğimiz Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kutlu mesajında, Mevlid Kandili’nin tüm insanlığa ve İslam dünyasına barış, adalet ve hayırlar getirmesini temenni ederek, “Efendimiz (SAV)’in, insanlığın yaşadığı en buhranlı ve karanlık dönemde dünyayı şereflendirerek, aydınlık çağın yaşanmasına vesile olduğu günün yıldönümü olarak kutlanan Mevlid Kandili’nin ülkemizden başlayarak tüm İslam coğrafyasında ve tüm dünyada şefkat, sevgi, hoşgörü, adalet ve huzur ikliminin hakim olmasına vesile olmasını diliyorum. İnşallah bu mübarek gece, ülke ve İslam dünyası olarak içerisinde yaşadığımız sıkıntılı, karanlık, gözyaşı ve hüzünle dolu günlerin sona ermesine vesile olur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin Mevlid Kandili’ni kutlarım” diye konuştu. 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi